Μουντιάλ 2022: Η Ολλανδία θα συναντηθεί με τους μετανάστες εργάτες πριν τη σέντρα του τουρνουά

Αξιέπαινη κίνηση από την εθνική Ολλανδίας, η οποία ενημέρωσε δια στόματος Λούις Φαν Χάαλ πως έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους μετανάστες εργάτες που δούλεψαν στα κατασκευαστικά έργα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία πήρε η εθνική Ολλανδίας με αφορμή την παραμονή της στο Κατάρ, καθώς όπως ενημέρωσε ο Λούις Φαν Χάαλ οι Οράνιε έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τους μετανάστες εργάτες στις 17 Νοεμβρίου.

Μετά τη γενική κατακραυγή που έχει κυριαρχήσει εξαιτίας της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των άθλιων συνθηκών εργασίας που βιώνουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στα κατασκευαστικά έργα του Μουντιάλ, οι Ολλανδοί αποφάσισαν να τους συναντήσουν σε μια βροντερή κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης.

«Θα είναι φυσικά μια οργανωμένη κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε αυτό πρέπει να σας λέει κάτι για τις ιδέες της Ομοσπονδίας και της ομάδας. Αλλά μετά τις ώρες που θα περάσουμε με τους μετανάστες, η προσοχή μας πρέπει μετά να στραφεί στη Σενεγάλη» ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις