Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που διαρρήκτης «μπουκάρει» σε καφετέρια στο Αιγάλεω και «σηκώνει» το ταμείο

Ο δράστης, φορώντας κουκούλα, τρέχει προς το ταμείο του μαγαζιού, ανοίγει το συρτάρι και παίρνει τα χαρτονομίσματα - Η Αστυνομία αναζητά τα «ίχνη» του

Μια διάρρηξη-εξπρές σημειώθηκε τα ξημερώματα σε καφετέρια στο Αιγάλεω με το δράστη να «μπουκάρει» στο κατάστημα και να κλέβει το ταμείο σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνεται η διάρρηξη και η διαφυγή του νεαρού κακοποιού ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει το μαγαζί την ώρα που στην Ιερά Οδό κινούνται εκατοντάδες οδηγοί.

 

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σε καφέ επί της Ιεράς Οδού. Ο θρασύτατος διαρρήκτης περιμένει έξω από το κατάστημα και μόλις βεβαιώνεται πως δεν τον βλέπει κάποιος περαστικός, σπρώχνει τη τζαμαρία και εισβάλει στην καφετέρια.

Ο δράστης, φορώντας κουκούλα, τρέχει προς το ταμείο του μαγαζιού, ανοίγει το συρτάρι και παίρνει τα χαρτονομίσματα.

Τα βάζει στην τσέπη του, ανοίγει ένα ντουλάπι κάτω από την ταμειακή μηχανή, παίρνει και τα υπόλοιπα μετρητά από την είσπραξη και εξαφανίζεται.

Η διάρρηξη και η διαφυγή του διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό. Ο κακοποιός γίνεται «καπνός» ενώ η Αστυνομία αναζητά τα «ίχνη» του.

Στο ΑΤ Αιγάλεω εξετάζουν καρέ-καρέ το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο διαρρήκτης έχει εισβάλει και αλλού.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις