Κοσμοσυρροή σήμερα στο «2ο Ροδάνθειο Δρόμο» (vid+pics)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με πανηγυρικούς ρυθμός ξεκίνησε το πρωί ο «2ο Ροδάνθειος Δρόμος 2022» που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Ροδούλας Σπετσωτάκη, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, Διευθύντριας Σχολικών μονάδων και μέλους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τα τύμπανα των «Batala Creta» έδωσαν το ρυθμό του αγώνα και οι αθλητές ξεκίνησαν τον αγώνα τους.

Ο «Ροδάνθειος Δρόμος» καλεί τους συμμετέχοντες να τρέξουν σε δρόμο 1.000μ ενώ στη διοργάνωση έχει ενταχθεί  δρόμος σε ανώμαλο έδαφος 5.000μ.

Το «2ο Ροδάνθειος Δρόμος 2022»  διοργανώνει ο  εξωραϊστικός –Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου Αγ. Ιωάννη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διαδρομή των 1.000 μ. απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού. Η ώρα εκκίνησης ήταν στις 10:30 και η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι η εξής: οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-αριστερά οδός Πολύμνιας- αριστερά οδός Ελάτειας-αριστερά οδός Αρμονίας –αριστερά οδός Σαμαράκη-Τερματισμός οδός Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου).

Η διαδρομή των 5.000μ απευθύνεται σε ενήλικες αθλητές. Η ώρα εκκίνησης ήταν στις 11:00 και η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι η εξής: οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-δεξιά οδός Πολύμνιας- αριστερά Ερμή-οδός Τζών Τσάντγουϊκ-οδός Λαβρέως –αριστερά οδός Μεταγένη στο χωριό Κνωσός- Εκκλησία Αγίας Παρασκευής αριστερά, αγροτικός δρόμος μέσα από το ποτάμι και τη ρεματιά (με αρκετά μέτρα ανηφόρα)-οδός Πολύμνιας ευθεία, Ερμή δεξιά –Καρυωτάκη δεξιά, Σαμαράκη δεξιά Τερματισμός οδός Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου).

Περισσότερες Ειδήσεις