Οργισμένοι οι Ηρακλειώτες με τις συνεχιζόμενες διακοπές νερού - Θα επιστρέψουν στην ΔΕΥΑΗ τους λογαριασμούς
Οργισμένοι οι Ηρακλειώτες με τις συνεχιζόμενες διακοπές νερού - Θα επιστρέψουν στην ΔΕΥΑΗ τους λογαριασμούς

Οργισμένοι οι Ηρακλειώτες με τις συνεχιζόμενες διακοπές νερού – Θα επιστρέψουν στην ΔΕΥΑΗ τους λογαριασμούς

Οικογένειες με μικρά παιδιά που για μέρες έχουν μείνει χωρίς νερό αναγκάζονται να πηγαίνουν ακόμα και στα χωριά, στα σπίτια των συγγενικών τους προσώπων

Από κάθε έλεγχο έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα προβλήματα υδροδότησης του Ηρακλείου που έχουν προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των πληγέντων καταναλωτών.

Οι βρύσες των σπιτιών έχουν "στεγνώσει" εδώ και μία εβδομάδα σε Ατσαλένιο, Μασταμπά και Θέρισο, σε ορισμένες περιοχές στο Γιόφυρο, ενώ από την Παρασκευή έκλεισε η κάνουλα της υδροδότησης για 4 ακόμα δυτικές συνοικίες σε Αη Γιάννη Χωστό, Τρεις Βαγιές, Νέο Κόσμο και στην περιοχή του Κολυμβητηρίου.

Όπως λένε οι οργισμένοι κάτοικοι που επικοινωνούν με το IraklioNews είναι επιτακτική η ανάγκη για παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών για να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους που "παίζουν" με τις ανάγκες την υγεία των πολιτών.

Η οργή των ταλαιπωρημένων πολιτών ξεχειλίζει, διαμηνύοντας στη ΔΕΥΑΗ πως θα της επιστρέψουν τους επικείμενους λογαριασμούς   νερού, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ορισμένοι πολίτες που επικοινώνησαν με το IraklioNews.

Πολλοί καταναλωτές αναζήτησαν την λύση της προμήθειας νερού με τις ιδιωτικές υδροφόρες, ωστόσο  και αυτές αδυνατούν να καλύψουν άμεσα την αυξημένη ζήτηση.

Επιπλέον το κόστος αγοράς νερού από τα ιδιωτικά βυτιοφόρα για πολλούς πολίτες είναι ιδιαίτερα υψηλό για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό .

"Μαζί με τους νέους λογαριασμούς του νερού που θα τους στείλουμε πίσω θα τους βάλουμε και τις αποδείξεις για το νερό που αγοράσαμε από τους ιδιώτες ", αναφέρουν χαρακτηριστικά ορισμένοι πολίτες.

Οι "χρυσές" δουλειές των βυτιοφόρων ξεκίνησαν χθες, όπου οι ιδιοκτήτες τους έτρεχαν και δεν έφταναν για να καλύψουν τους "διψασμένους" ηρακλειώτες ζητώντας 35€ το κυβικό….

Οργισμένοι οι «διψασμένοι» Ηρακλειώτες – Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση – «Χρυσές» δουλειές τα βυτιοφόρα

 

 

Οικογένειες με μικρά παιδιά που για μέρες έχουν μείνει χωρίς νερό αναγκάζονται  να πηγαίνουν ακόμα και στα χωριά, στα σπίτια των συγγενικών τους προσώπων για να κάνουν μπάνιο και να πλύνουν τα ρούχα τους.

Την ίδια ώρα τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΗ είναι μόνιμα σε λειτουργία καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία των πολιτών με την υπηρεσία που αναζητούν πληροφόρηση για την αποκατάσταση της υδροδότησης τους.

Σε κάποιες περιπτώσεις που οι αγανακτισμένοι πολίτες κατάφεραν χθες να επικοινωνήσουν με τον πενταψήφιο αριθμό 11122 εισέπραξαν μόνο υποσχέσεις για την αποκατάσταση της υδροδότησης, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει…..

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις