Οργισμένοι οι "διψασμένοι" Ηρακλειώτες - Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση - "Χρυσές" δουλειές τα βυτιοφόρα
Οργισμένοι οι "διψασμένοι" Ηρακλειώτες - Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση - "Χρυσές" δουλειές τα βυτιοφόρα

Οργισμένοι οι "διψασμένοι" Ηρακλειώτες – Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση – "Χρυσές" δουλειές τα βυτιοφόρα

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί σε πολλές συνοικίες του Ηρακλείου, που εδώ και μία εβδομάδα είναι "διψασμένοι" αφού έχει διακοπεί η υδροδότηση τους.

Στην οδό Νικολάου Γύζη στο Ατσαλένιο οι κάτοικοι έχουν να δούνε νερό από την Τρίτη και η εικόνα που επικρατεί στα σπίτια τους είναι κάπως έτσι…

Οργισμένοι οι "διψασμένοι" Ηρακλειώτες - Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση - "Χρυσές" δουλειές τα βυτιοφόρα Οργισμένοι οι "διψασμένοι" Ηρακλειώτες - Ζητούν εισαγγελική παρέμβαση - "Χρυσές" δουλειές τα βυτιοφόρα

Οι Ηρακλειώτες που διαμένουν στο Ατσαλένιο, στην Πλατεία Σινάνη, στο Ματσαμπά και στην Θέρισο ζητούν τώρα την παρέμβαση των Εισαγγελικών αρχών καθώς έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες  και παρά τις διαβεβαιώσει των αρμοδίων της ΔΕΥΑΗ συνεχίζουν να λένε το νερό νεράκι…

Χωρίς νερό έχουν μείνει πλέον και ποιο προνοητικοί πολίτες στις παραπάνω περιοχές, που διέθεταν περισσότερα ντεπόζιτα ή μεγαλύτερες δεξαμενές νερού στις οικίες τους.

Το νερό, νεράκι… λένε οι κάτοικοι σε Ατσαλένιο, Μασταμπά και Θέρισσο – Νέες διακοπές από χθες στις δυτικές συνοικίες

 

Την ίδια ώρα "χρυσές" δουλείες κάνουν οι ιδιώτες που διαθέτουν υδροφόρες, οι οποίοι τρέχουν και δεν φτιάνουν χρεώνοντας μάλιστα το κυβικό, δηλαδή 1000 λίτρα νερού 35€ !

Η αναμονή μάλιστα των πολιτών για να λάβουν νερό με υδροφόρα μπορεί να ξεπεράσει και τις 10 ώρες καθώς δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες οι ιδιώτες μεταφορείς νερού.

Τα τηλέφωνα που έχει δώσει η ΔΕΥΑΗ απαντούν, φέρνοντας σε απόγνωση τους πολίτες που αναζητούν λίγο νέρο για τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες.

Συγκεκριμένα ο τηλεφωνικός αριθμός 2810529351 που έχει δώσει στην δημοσιότητα η ΔΕΥΑΗ βρίσκεται συνέχεια σε λειτουργία δοκιμάζοντας τις αντοχές των πολιτών.

Το πρόβλημα θα επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες με τις νέες διακοπές στην υδροδότηση και άλλων περιοχών που ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΗ.

Όπως ανακοινώθηκε ήδη από χθες οι πολίτες στον Αγίος Ιωάννης Χωστός, Τρεις Βαγιές, Εσταυρωμένος, Κολυμβητήριο και Νέος Κόσμος θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένονται διακοπές στην υδροδότηση των κατοικιών τους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις