Κρήτη: Υδραυλικός έκλεψε σκρατς αξίας 17 χιλ. ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ και τα εξαργύρωνε αλλού!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Μετά από πολύμηνη δράση, έγινε «τσακωτός» και κατέληξε στα κρατητήρια, αφού πρώτα είχε κλέψει δελτία «σκρατς» από το πρακτορεία αξίας 17 χιλιάδων ευρώ!

Ο εν λόγω τεχνίτης είχε κληθεί από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να κάνει κάποιες εργασίες στο κτήριο. Οι εργασίες γίνονταν σε έναν χώρο, που ο πράκτορας του ΟΠΑΠ αποθήκευε και τα δελτία του, με αποτέλεσμα όσο ο άντρας βρισκόταν μόνος κατάφερνε να παίρνει σκρατς.

Μάλιστα, προκειμένου να βρίσκει τρόπο να βρίσκεται στον χώρο, έβρισκε δικαιολογίες για την συνέχιση των εργασιών, με αποτέλεσμα η σταδιακή αφαίρεση των δελτίων να έχει ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου ως χθες Παρασκευή, που τελικά συνελήφθη.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο ΟΠΑΠ ζήτησε την προμήθεια του για δελτία, που ο ίδιος δεν είχε πουλήσει. Έτσι, διαπίστωσε την κλοπή και την κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω τεχνίτης ήταν ο δράστης της κλοπής και μάλιστα όταν «έξυνε» τα δελτία και κέρδιζαν, τα εξαργύρωνε σε άλλα πρακτορεία, ώστε να μην γίνει αντιληπτός.

Ωστόσο, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και συνελήφθη την Παρασκευή την ώρα που είχε κλέψει μερικά από τα σκρατς.

Το σύνολο του ποσού που είχε «κερδίσει» δεν είναι γνωστό. Τώρα θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της κλοπής.

goodnet.gr

Περισσότερες Ειδήσεις