Στον «αέρα» το «Βοήθεια στο Σπίτι» – Στηρίζουν τους εργαζόμενους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΔΑΣ ΟΤΑ μάλιστα καλεί τους εργαζόμενους να αντιδράσουν και να συμμετάσχουν μαζικά στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 9 Νοεμβρίου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί ολόκληρη η προκήρυξη για την πρόσληψη εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Πάνω από 1.100 εργαζόμενοι, κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Το παραπάνω καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας, μιλώντας για εμπαιγμό προς τους εργαζόμενους.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ μάλιστα καλεί τους εργαζόμενους να αντιδράσουν και να συμμετάσχουν μαζικά στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 9 Νοεμβρίου.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η έκτακτη συνέλευση του Παγκρήτιου Σωματείου Εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» με αντικείμενο την επίλυση των σοβαρών εργασιακών προβλημάτων που έχουν προκύψει μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στη Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έδωσαν το παρών οι 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης που συμμετείχαν μετά από πρόσκληση των εργαζομένων εξέφρασαν τη στήριξή τους σε μια λύση που θα διασφαλίζει στο ακέραιο τους εργαζόμενους του προγράμματος που σε κρίσιμες στιγμές για την χώρα στήριξαν εμπράκτως καίριες κοινωνικές δομές και οι οποίοι επί χρόνια προσφέρουν καταλυτικά και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του κράτους.

Περισσότερες Ειδήσεις