Άνοιξε ο κόμβος της Παπαναστασίου – Στη διάρκεια της νύχτας οι εργασίες

Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στην δεξιά λωρίδα ανατολικά

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Άνοιξε τα ξημερώματα ο Κόμβος της Παπαναστασίου στην έξοδο προς την Εθνική με κατεύθυνση το Γιόφυρο, μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο.

Σημειώνεται πως το εν λόγο τμήμα παρέμεινε κλειστό από τις 10 χθες το βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας όπου εξελίχθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, κατ΄ εξαίρεση της σύμβασης και προκειμένου η όχληση των οδηγών και των χρηστών του δρόμου, να είναι όσο δυνατόν μικρότερη.

Η είσοδος και έξοδος στον ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, κατά τις νυκτερινές ώρες χθες, διεξήχθη από τους κόμβους Αλικαρνασσού και Γιοφύρου.

Η πολυσυζητημένη, τις τελευταίες ημέρες, ασφαλτόστρωση του ΒΟΑΚ – λόγω των εντονότατων κυκλοφοριακών προβλημάτων που προκάλεσε- ολοκληρώθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από τον κόμβο Παπαναστασίου στο Ηράκλειο έως και τα επόμενα 1500 μέτρα, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Ρέθυμνο.

Η σήμανση της πορείας των οχημάτων, προκειμένου να αποκλειστεί η δεξιά και η βοηθητική λωρίδα κυκλοφορίας (Λ.Ε.Α.) του ίδιου τμήματος επί του ΒΟΑΚ άλλαξε από την Πέμπτη και οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση του έργου.

Η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στις λωρίδες κυκλοφορίας, κατά μήκος των πρώτων 1500 μέτρων του συνολικού έργου, που σε πρώτη φάση θα φθάσει έως τον κόμβο Γιοφύρου και έπειτα ως τα Λινοπεράματα, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Τροχαία, εποπτεύουν και ρυθμίζουν την αυξημένη κίνηση στην περιοχή, προκειμένου να διευκολύνουν, όσο γίνεται, την κυκλοφορία, ιδίως στις ώρες αιχμής, που από την έναρξη των εργασιών το κυκλοφοριακό κομφούζιο δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών.

Είναι δικαιολογημένη, όσο και αναπόφευκτη, η διαμαρτυρία των πολιτών για το εξελισσόμενο έργο, λόγω των δυσχερειών από τον περιορισμό της κίνησης του ΒΟΑΚ, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Περισσότερες Ειδήσεις