Αναμένεται sold out στο «Γεντί Κουλέ» – Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για το ματς με τον Ολυμπιακό!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει για το μεγάλο παιχνίδι του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή (9/10, 16:00), με το «Γεντί Κουλέ» να αναμένεται κατάμεστο!

Μάλιστα, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της, καλέι τον κόσμο που δεν έχει προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο, να εξασφαλίσει μια θέση για το μεγάλο παιχνίδι, ενημερώνοντας για τον τρόπο που μπορούν να αποκτήσουν τα τελευταία «μαγικά» χαρτάκια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φίλοι του ΟΦΗ, ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλο και μειώνεται. Οι εξέδρες του γηπέδου μας αναμένεται να είναι γεμάτες κι εμείς μαζί, ενωμένοι, θα ζήσουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό απόγευμα Κυριακής με στόχο τη νίκη!

ι’ αυτό εξασφαλίστε όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό σας! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το OFI Crete FC Official Store επί της οδού Καντάνου θα παραμείνει ανοιχτό απόψε ως τις 21:00 και αύριο, Σάββατο (8/10) από τις 10:00 ως τις 17:00.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, μέχρι εξάντλησης των εισιτηρίων! Περισσότερες πληροφορίες στο www.oficretefc.com»

Πηγή: grandsport.gr

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις