«Παραλίγο να σκοτώσει μια γυναίκα» – Μαρτυρίες για την ανήλικη που οδηγούσε το ΙΧ των γονιών της

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής (9/9) στο κέντρο του Πύργου όταν μία ανήλικη πήρε το ΙΧ των γονιών της, και άρχισε να γυρνά στα στενά και στους δρόμους της πόλης, χτυπώντας σταθμευμένα οχήματα, κολώνες φωτισμού και όποιο «εμπόδιο» συναντούσε στο δρόμο της.

«Νόμιζα ότι η κολώνα πήγε να πέσει μέσα στο μαγαζί, με έπιασε πανικός. Ευτυχώς που είχε φύγει ο κόσμος, περνούσαν μαμάδες με καρότσια. Ηταν μια τρελή πορεία» είπε η ιδιοκτήτρια καταστήματος, μιλώντας στο Mega.

«Είχαμε κόσμο μέσα στο κατάστημα και μια κυρία έμεινε έξω και αν ήταν πιο πέρα θα την είχε σκοτώσει», ανέφερε από την πλευρά της αυτόπτης μάρτυρας.

Το αμάξι κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο, μέρα μεσημέρι στον Πύργο. Η κολώνα ηλεκτροφωτισμού στον αέρα, παντού εμπορεύματα πεταμένα, σπασμένοι κάδοι, γλάστρες ενώ η 17χρονη συνέχιζε να παρασύρει ό,τι υπήρχε στο διάβα της. Παράλληλα, η ανήλικη, χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν 70χρονο στο πόδι και ο άτυχος ηλικιωμένος χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες αυτής της τρελής πορείας, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατάφερε να σταματήσει την 17χρονη ένα χιλιόμετρο από το σημείο που είχε προκαλέσει τον πανικό.

Το κορίτσι που συνελήφθη, φέρεται να είχε πάρει το αυτοκίνητο των γονιών της κι όταν μπήκε στα στενά της πόλης, έχασε τον έλεγχο.

Περισσότερες Ειδήσεις