Αυτοί είναι οι πέντε πιο δημοφιλείς low budget ευρωπαϊκοί προορισμοί

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Αν στερηθήκαμε κάτι περισσότερο κατά την περίοδο της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, αυτό ήταν τα ταξίδια εντός και εκτός συνόρων.

Το καλοκαίρι που μόλις πέρασε ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι άνθρωποι δεν γίνεται με τίποτα να πάψουν να επιθυμούν υπέροχες, ξένοιαστες διακοπές, για αυτό και οι περισσότεροι πήραν αεροπλάνο, αυτοκίνητα και πλοία και έτρεξαν προς τις παραλίες και τα νησιά, προς τα καταπράσινα βουνά και τα δροσερά ποτάμια.

Και τώρα που ήρθε η ώρα για να αρχίσει σιγά-σιγά η φθινοπωρινή σεζόν όλο και κοιτάζουμε φευγαλέα τις πτήσεις για το εξωτερικό, για προορισμούς προς το παρόν άγνωστους ή πολύ-πολύ αγαπημένους.

Και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που θέλουν τα αεροπορικά ταξίδια να γνωρίζουν πρωτοφανή αύξηση τιμών μέσα στον χειμώνα που έρχεται, υπάρχουν ακόμα εξαιρετικά οικονομικές πτήσεις από την Αθήνα και αρκετούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, κυρίως για τους μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

Με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 150 ευρώ το άτομο με επιστροφή και μία μικρή βαλίτσα 8 κιλών στην καμπίνα του αεροσκάφους, μπορείτε να ταξιδέψετε στο επόμενο διάστημα σε 5 από τις πιο φινετσάτες, ιστορικές και ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr

Περισσότερες Ειδήσεις