Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίζεται η κατάθεση της συζύγου του

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, για δεύτερη συνεδρίαση, η κατάθεση της συζύγου του ηθοποιού και κατηγορουμένου για τα αδικήματα του βιασμού κατ’εξακολούθηση και της απόπειρας βιασμού.

Η Ελπίδα Νίνου άρχισε να καταθέτει χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για όσα καταλογίζονται στο σύζυγο της, Πέτρο Φιλιππίδη, από τις τρεις καταγγέλλουσες, συναδέλφους του, ηθοποιούς.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, στάθηκε και στο ακροατήριο, στο πλευρό του συζύγου της, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν είναι βιαστής και αποδίδοντας τις καταγγελίες σε βάρος του, σε λόγους διαπόμπευσης και εκδίκησης για ένα…ρόλο.

«Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν σαν άνθρωπο. Και για εκδίκηση από κάποιες γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ένα ρόλο. Εδώ μέσα μιλάμε συνεχώς για ένα ρόλο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων. Τον κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να τον πεθάνουν» κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου στο δικαστήριο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η σύζυγος του ηθοποιού και σκηνοθέτη κατέθεσε ότι γνωρίζει μόνο τη μια εκ των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πρόκειται για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για το αδίκημα του βιασμού κατά εξακολούθηση το 2008 την οποία η Ελπίδα Νίνου περιέγραψε ως παρεμβατική η οποία περιφερόταν στα καμαρίνια με την πρόφαση ότι ήθελε να δει τη μητέρα της η οποία συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε στο δικαστήριο ότι δεν πιστεύει τις καταγγελίες της νεαρής γυναίκας σε βάρος του.

Η κατάθεση της κ. Νίνου θα συνεχιστεί σήμερα με την υποβολή ερωτήσεων από τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης, ενώ η εξίσου σημαντική κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες Ειδήσεις