Ξεκίνημα με εντός έδρας ήττα για τον Γιούχτα από τον Πανιώνιο!

Ο Γιούχτας μπορεί να πήρε προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλος γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανιώνιο με 4-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιούχτας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και αφού απείλησε στο 2ο λεπτό με την σέντρα του Φραγκουλάκη, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 3ο λεπτό, όταν ο Σφυρογιαννάκης σε κενή εστία μετά το λάθος Σταματόπουλου έκανε το 1-0 για την ομάδα των Αρχανών.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε δύο υποψίες ευκαιριών με τους Ξυγκόρο και Βροντή ωστόσο ο Κόλλιας ήταν σε ετοιμότητα. Μάλιστα ο Γιούχτας απείλησε ξανά στο 11ο λεπτό, όταν ο Κόλλιας εκτέλεσε βολέ, βρήκε τον Κατσικοκέρη και αυτός με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Μάλιστα η ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων, όταν ο Φραγκουλάκης στο 21ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ και ο Τζανής στο δεύτερο δοκάρι με προβολή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος βρήκε γκολ ισοφάρισης, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα του Γιούχτα, ο Λιούμης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Διαβάστε αναλυτικότερα στο grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις