Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συμβουλές ομορφιάς από την Μαρία Γωνιανάκη – Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου γίνεται κάθε 2 με 3 μήνες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Η χρονική διάρκεια της θεραπείας αυτής είναι περίπου 2 ώρες και καλό θα ήταν αμέσως μετά να μην εκτεθούμε στον ήλιο ή σε έντονους ρύπους.

Η διαδικασία είναι η εξής… Καθαρίζουμε το δέρμα με γαλάκτωμα, στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ειδικό scrub με κόκκους για απολέπιση ώστε να φύγουν τα πρώτα νεκρά κύτταρα.

Έπειτα διαχέουμε με το ειδικό βαπερ ατμό στο πρόσωπο για αρκετή ώρα ώστε να μαλάκωσει το δέρμα και να χαλαρώσουν οι πόροι για να μπορέσουμε έπειτα να κάνουμε τη διάνοιξη τους πολύ εύκολα και να καθαρίσουν σε βάθος. Πολλές φορές επιλέγουμε την έγχυση όζοντος επιτυγχάνοντας την αιματική κυκλοφορία και τη βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού, έτσι διευκολύνουμε την αφαίρεση κάθε δερματικής βλάβης όπως μαύρα και άσπρα στίγματα, κλειστοί φαγέσωρες, εσωτερικά σπυράκια, κεχριά κα.

Έπειτα για την αντιβακτηριδιακή προστασία και την αποφυγή μολύνσεων του δέρματος χρησιμοποιούμε υψίσυχνα (ρεύμα υψηλής συχνότητας). Ακολουθεί μια μάσκα αντισηπτική, καταπραϊντική ή επιπλέον καθαριστική. Μπορεί ν ακολουθήσει και δεύτερη μάσκα για ενυδάτωση, ανάπλαση, σύσφιξη κα. Εξισορροπούμε το ph του δέρματος με ειδική λοσιόν, μετά απλώνουμε τους ανάλογους όρους (serum) κρέμες προσώπου, λαιμού και ματιών. Απαραίτητα αντηλιακή κρέμα εάν χρειάζεται…

ΜΟΝΟ με αυτό τον τρόπο καθαρίζουν οι πόροι κι έχουμε ένα υγιές δέρμα που απορροφά τα ενυδατικά προϊόντα κι έχουν αποτέλεσμα όλες οι θεραπείες που του κάνουμε… Έτσι το δέρμα είναι λείο καθαρό, ενυδατωμένο και σφριγιλό αφού δε βαραίνει από τη λιπαρότητα και τους γεμάτους πόρους, επίσης απλώνει υπέροχα το μεικ απ κι όλα τα καλυπτικά.

Καθαρισμό κάνουν γυναίκες, άνδρες και παιδιά ακόμα αν κριθεί απαραίτητο..

Αισθητικός
Μαρία Γωνιανάκη

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Συμβουλές Ομορφιάς - Τελευταία Νέα

Νέα χρονιά…

Περισσότερες Ειδήσεις