Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συμβουλές για τέλεια κόκκινα χείλη

Τα κόκκινα χείλη ήταν πάντα σύμβολο της θυληκότητας, της καλής διάθεσης, της αυτοπεποίθησης και της καλής υγείας! Παλαιότερα κόκκινο κραγιόν φορούσαμε μόνο το βράδυ, πλέον έχει αποδειχτεί πως με την αντανάκλαση του φυσικού φωτός το κόκκινο χρώμα στα χείλη φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Έτσι καθιερώθηκε να φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Συνηθίζουμε όταν τονίζουμε τα χείλη ν' αφήνουμε πιο απαλά τα μάτια. Άλλο ένα στερεότυπο που έχει καταρριφθεί. Όλα είναι θέμα διάθεσης. Προσέξτε όμως δεν μπορεί να φορεθεί τελείως σκέτο το κόκκινο κραγιόν. Απαιτεί λεία, φωτεινή επιδερμίδα. Έστω με ελάχιστα τονισμένες τις βλεφαρίδες. Ιδανικά συνδιάζεται με έντονη γραμμή μαύρου eyeliner.

Επιβάλλεται να είναι σχηματισμένο το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι και με μεγάλη ακρίβεια στην ίδια απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που έχουμε επιλέξει. Πρέπει να είναι άψογα τοποθετημένο, είτε είναι γυαλιστερό είτε ματ. Συνδυάζουμε το χρώμα στα χείλη με το ρουζ στα μάγουλα, σε ανοιχτότερη ή σκουρότερη απόχρωση.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου. Εκείνο που έχει μέσα ζεστούς τόνους και είναι το πορφυρό κόκκινο έως και το πορτοκαλί. Με τόνους ψυχρούς είναι το κόκκινο που έχει μέσα μπλε, όπως το χρώμα του ροδιού, το μπορντώ ή το χρώμα του κρασιού…

Κορίτσια, επιλέξτε το κόκκινο κραγιόν παντού και πάντα, εξάλλου δείχνει την ένταση και το πάθος που κάθε γυναίκα έχει μέσα της!

Μαρία Γωνιανάκη
Αισθητικός

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Συμβουλές Ομορφιάς - Τελευταία Νέα

Νέα χρονιά…

Περισσότερες Ειδήσεις