Σεισμός: Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές του Αρκαλοχωρίου
Σεισμός: Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές του Αρκαλοχωρίου

Σεισμός: Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές του Αρκαλοχωρίου

Επιστρέφουν στα τάξεις τους οι μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Αρκαλοχωρίου, μετά τον καταστροφικό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που έπληξε την περιοχή.

Αυτό γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, με τη νέα καθημερινότητα να βρίσκει και τους μαθητές αντιμέτωπους με νέες συνήθειες, καθώς τα μαθήματα θα είναι και απογευματινά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

"Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 ξεκινούν και πάλι τα δια ζώσης μαθήματα διδασκαλίας στις προκατασκευασμένες αίθουσες που έχουν τοποθετηθεί διπλά από το κολυμβητήριο Αρκαλοχωρίου.

Εκεί θα στεγαστούν προσωρινά το 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου και για το λόγο αυτό τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται πρωί ( 08.00- 12.00 ) και απόγευμα ( 13.00- 17.00) εναλλάξ με τροποποίηση του προγράμματος.

Για την εβδομάδα 18/10/2021 έως 22/10/2021 το Σχολείο μας θα έχει το απογευματινό ωράριο ( 13.00-17.00) . Οι μεταφορές των μαθητών θα πραγματοποιηθούν κανονικά με βάση το νέο πρόγραμμα και τις νέες συνθήκες που εχοτν διαμορφωθεί.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια της διαγνωστικής εξέτασης μέσω self test δυο φορές την εβδομάδα ( Τρίτη & Παρασκευή) , παραμένουν σε ισχύ. Κατ’ εξαίρεση για αυτή την εβδομάδα ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος θα γίνει 24 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Μπορείτε να προμηθευτείτε 5 self test έως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που θα λειτουργήσουν τα σχολεία , παρακαλούνται οι γονείς να είναι συνεπείς στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών ανάλογα με το ωράριο της κάθε εβδομάδας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

Καλή δύναμη σε όλους!!!

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Ψυλλάκης Στέφανος

Email: mail@2dim-arkal.ira.sch.gr , dimarkal2@gmail.com"

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα