Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα
Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή της εισόδου του οικισμού, στο παλιό ξενοδοχείο Κυβέλια, στο νέο οίκο ευγηρίας και στο πρατήρίο υγρών καυσίμων ΕΚΟ.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στις περιοχές του ξενοδοχείου Λάβρυς, της ταβέρνας Μαρίας ανατολικά του ξενοδοχείου Λάβρυς και στην περιοχή της επιχείρησης Σμυρνάκη.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Αργυράκη από την οδό Δικαιοοσύνης μέχρι την οδό Μονής Οδηγητρίας μετά παρόδων.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή της επιχείρησης GOODY’S και στην περιοχή της συμβολής των οδών Βουρβάχων, Ευγενικού και Αγιοστεφανιτών.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, και στης συμβολής των οδών Γρεβενών και Πρεβελάκη και στην οδό Πρεβελάκη από την οδό Γρεβενών μέχρι την οδό Γιάννη Χρονάκη.

Μ. Τρίτη 19 Απριλίου:

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα Καπαριανά στην περιοχή της επιχειρήσεως κρεάτων Χατζηδάκη και στα χωριά, Βαγιωνιά , Βασιλική, Κανδήλα, Στάβιες, Φουρνοφάραγκο, Λούκια, Κουμάσα, Καπετανιανά, Ακάματος, Διονύσι, Παναγιά, Στέρνες, Αγ.Φωτιά καθώς και σ΄’ολες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Κάτω Ασίτες, στην περιοχή βόρεια του οικισμού των Κάτω Ασιτών, των ξενώνων Asion lithos και στο δρόμο προς Ι.Μ.Γοργολαϊνη.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμοι Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Άνω και Κάτω Καλύβια, Φιλίπποι, Κάτω Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Σο χωριό Άνω Καστελιανά και στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο του χωριού και του αγροκτήματος Μανουρά.

Από τη 1.30 το μεσημέρι έως τις 4.30 το απόγευμα: Δήμοι Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Άνω και Κάτω Καλύβια, Φιλίπποι, Κάτω Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη θέση Αγάκου μετόχι, στην περιοχή της ταβέρνας Ρούσου, της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων και του εργοταξίου Ζαγάνη Ιωάννη στις οδούς Πετρακογιώργη και Ιδομενέως.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα