Η απάντηση του Άκη Τσελέντη για μεγάλο σεισμό που θα ταρακουνήσει την Ελλάδα
Η απάντηση του Άκη Τσελέντη για μεγάλο σεισμό που θα ταρακουνήσει την Ελλάδα

Η απάντηση του Άκη Τσελέντη για μεγάλο σεισμό που θα ταρακουνήσει την Ελλάδα

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης απαντά σ αυτούς που τρομοκρατούν για μεγάλο σεισμό που θα ταρακουνήσει την Ελλάδα.

Επειδή από χθες το βράδυ έχει κατακλυστεί το τηλεφωνικό μας κέντρο από τρομοκρατημένους πολίτες ακόμα και ανά την Ελλάδα στελέχη της πολιτικής προστασίας, δημάρχους και πολλούς κρατικούς λειτουργούς από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Θήβα, Μήλο, Ρόδο, Πάτρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κοζάνη, Αθήνα… ) σχετικά με επερχόμενο μεγάλο σεισμό παρακαλώ πολύ όπως καταλάβετε ότι εμείς δεν είμαστε δημόσιοι επαγγελματίες εφησυχαστές ούτε έχουμε σκοπό να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα γι’ αυτό υπάρχουν οι εισαγγελείς και τα εξώδικα.

Ζούμε σε μία σεισμογενή χώρα και σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει κάποιος σεισμός, εκεί ποντάρουν αυτοί οι κύριοι που διαδίδουν τον πανικό για να βγούν εκ των υστέρων προφήτες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες είχε πάλι απαντήσει ο καθηγητής Άκης Τσελέντης στον Γεράσιμο Παπαδόπουλο, με αφορμή αυτή τη δήλωση.

“Ας μας πει που είναι και πότε ήταν Καθηγητής ο κ Παπαδόπουλος. Εκ του ασφαλούς εκτιμήσεις με τεράστια απροσδιοριστία στο χρόνο προκαλούν πανικό στον πολίτη και ο μεγαλύτερος φονιάς είναι ο πανικός.

Όσον αφορά τη Κρήτη, να αφήσει σε αυτούς που έχουν γεμίσει το Ηράκλειο και το Αρκαλοχώρι με όργανα να εκφέρουν ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ απόψεις!

Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν μην απασχολείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο.
Άκης Τσελέντης
Δντης Γεωδυναμικού
Δντης Εθνικού Κέντρου Προειδοποίησης για Τσουνάμι

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις