Ηράκλειο - Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα
Ηράκλειο - Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Ηράκλειο – Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο, τμηματικά στην οδό Κονδυλάκη από την οδό Υψηλάντου μέχρι την οδό Θενών και στις οδούς Αντιοχείας, Φιλιππουπόλεως, Στενημάχου, Παυσανίου, Ισμήνης .Στη λεωφ.Μίνωος από την οδό Στεργιογιάννη μέχρι την οδό Κ.Βάρναλη, Αστερουσίων από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Ψυλλάκη από την οδό Κουρέντη μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Ριζηνίας, και Αυλώνος από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Μελ.Μερκούρη από την οδό Στεργιογιάννη μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Γ.Γεννηματά από την οδό Στεφ.Νικολαϊδη μέχρι την οδό Θενών, Θενών από την οδό Γ.Γεννηματά μέχρι την οδό Πυράνθου.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου:

Από τις 7 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου στην οδό Ψαρομιλίγκων.

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Γενικά στο Καλό χωριό.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Γούρνες Πεδιάδος στις περιοχές της εξόδου του οικισμού Κουβοχώρι, στο δρόμο προς παραλία, και της οικίας Χατζάκη.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου στην οδό Βικλέλα από την πλ.Αρκαδίου μέχρι την οδό Μ.Καλογήρου.

Από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίββας, Λύσταρος και Καλοί Λιμένες. Στις εγκαταστάσεις της επιχειρήσεως ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στον Αγ.Σύλλα, στην περιοχή του χοιροστασίου Μαρνέλλου, του ελαιουργικού Συν/σμού και των εγκαταστάσεων λυμάτων της ΔΕΥΑΗ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στις περιοχές της διακλάδωσης προς το Οροπεδίου Λασιθίου, των ξενοδοχείων Όαση, Bella Maris, Anissa Beach, Costa Mare, Zorbas Village, Serita Beach, Okeanis και ξενοδοχείο Γαλήνη.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα στην περιοχή έναντι και δυτικά του ξενοδοχείου Blue Sea και στην περιοχή της οικίας Ανυφαντάκη.

Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Grant Hotel, Suntos SA, Arminta, Nana Beach και ξενοδοχείο Horizon.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες στις περιοχές του παλιού κόμβου Γουρνών, του πρώην πτηνοτροφείου Φαρσάρη, του ξενοδοχείου Κυβέλια της θέσης Πελεκητά, του δρόμου προς Άνω Γούβες και των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις, , Μαριγιάννα.Στα χωριά Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό, Πάνω Γούβες καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Άνω και Κάτω Ασίτες στον οικισμό Νίσση, στην Ι.Μ.Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αγ.Μύρων και Πυργού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 2.30 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αγ.Μύρων και Πυργού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα