ASKOMET ΑΦΟΙ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗ Α.Ε
Ο Ζαχαροπλάστης από την Αριδαία - οι συνταγές του κάνουν θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Ζαχαροπλάστης από την Αριδαία – οι συνταγές του κάνουν θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο νεαρός ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μιχαηλίδης μπαίνει στην κουζίνα του και αρχίζει να καταπιάνεται με τα υλικά του.

Θα ετοιμάσει τα διάσημα και πολυταξιδεμένα πιάτα του, μεταξύ αυτών το γλυκό «ζακυνθινή φρυγανιά», με τις ένα εκατομμύριο προβολές στο βίντεο που «ανέβασε»στο youtube.

Ο ζαχαροπλάστης από την Αριδαία Πέλλας τηλε-μαγειρεύει και μέσω των social media κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλές από τις συνταγές του άρχισαν πλέον να υποτιτλίζονται σε περισσότερες από εξήντα γλώσσες.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», τα βίντεο με την εκτέλεση των συνταγών έχουν 245.000 συνδρομητές στο youtube, εβδομήντα χιλιάδες ακολούθους στο instagram, ενώ στο facebook είναι πλέον περίπου μισό εκατομμύριο. Αυτό, ωστόσο, που απολαμβάνει ιδιαίτερα είναι ότι εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να βλέπει τις συνταγές του σαν υποτιτλισμένη ταινία.

«Αυτός που θα με παρακολουθήσει να μαγειρεύω στη Γερμανία θα δει το βίντεο με υπότιτλους στα γερμανικά. Ακόμη και ο τίτλος θα είναι στη γλώσσα του και στον υποτιτλισμό θα περιλαμβάνονται όλα όσα πρέπει, όσα ακριβώς λέω στα ελληνικά -από τα υλικά μέχρι την ολοκλήρωση της συνταγής. Έτσι ακριβώς και στα κινεζικά, στα γαλλικά και πολλές ακόμη γλώσσες», εξηγεί ο νεαρός ζαχαροπλάστης, σημειώνοντας πως ο υποτιτλισμός γίνεται μέσω μιας ρύθμισης στο youtube, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι υπότιτλοι πρέπει να μπουν χειροκίνητα και στις εξήντα γλώσσες.

Η αγάπη του για την κουζίνα και το μεράκι του να μαγειρεύει και να μοιράζεται με τον κόσμο τις συνταγές του, μέσω των βίντεό του, μοιάζει να είναι κάτι για το οποίο έχει γεννηθεί, λένε οι χιλιάδες ακόλουθοί του στα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους και ο τεράστιος αριθμός των φανατικών ακολούθων του ήταν αυτό που τού έδωσε ώθηση για να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά.

Το πρώτο βήμα έγινε το 2015, όταν με έναν φίλο του έκαναν βίντεο με συνταγές. Δυο χρόνια μετά έμεινε μόνος στο κανάλι και έβαλε μπρος το στούντιο στο σπίτι του, μια πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα, που έγινε το κέντρο επιχειρήσεών του, όπου περνάει πολλές ώρες για να κάνει τα γυρίσματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις