Τραγωδία: Νεκρό 4χρονο αγοράκι - παρασύρθηκε από ΙΧ
Τραγωδία: Νεκρό 4χρονο αγοράκι - παρασύρθηκε από ΙΧ

Τραγωδία: Νεκρό 4χρονο αγοράκι – παρασύρθηκε από ΙΧ

Τραγωδία στην άσφαλτο. Ένα 4χρονο αγόρι παρασύρθηκε από ΙΧ .

Το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.  Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του ΕΚΑΒ

Οδηγός Ι.Χ χτύπησε και παρέσυρε 4χρονο παιδί σε δρόμο καρμανιόλα με ελλιπή φωτισμό. Το περιστατικό συνέβη πριν απο λίγο στα Άνω Πατήσια, συγκεκριμένα επί της οδού Ταΰγετου στον αριθμό 85.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το μόλις τεσσάρων ετων παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 19:08 , στις 19:14 είχε ήδη φτάσει μηχανή και σε ελάχιστα λεπτά και ασθενόφορο με γιατρό. Το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε. Εντός έξι λεπτών έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιδί, απεγκλώβισε ο πατέρας του.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παιδων για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Στη περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις