Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη
Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρήτη

Σε πέντε συλλήψεις που αφορούσαν σε παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών προχώρησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστυνομικών Φαιστού, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 25,3 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Παράλληλα, συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο συλληφθέντες, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά μικροποσότητα κάνναβης και εφτά ναρκωτικά (7) δισκία τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη εκ του νόμου ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Τέλος χθές μεταμεσονύχτιες ώρες στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, συνελήφθη ένας άνδδρας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη εκ του νόμου ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις