Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στο "Στούντιο 4" μας φτιάχνει γαλακτομπούρεκο

Υλικά: 1 πακέτα φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδας υλικά για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 190 ml νερό φλούδες από λεμόνι και ένα πορτοκάλι 1 ξύλο κανέλας υλικά για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα πλήρες 180 γρ. ζάχαρη 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 4 μεσαία αβγά ξύσμα από λεμόνι και ένα πορτοκάλι μια βανίλια 100 γρ. βούτυρο αγελάδας
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις