Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Νέα Αλικαρνασσό - «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση!»
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Νέα Αλικαρνασσό - «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση!»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Νέα Αλικαρνασσό – «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση!»

Σήμερα, 26 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού, όπου φιλοξενείται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, και προέβη την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

👉🏻 Συμμετοχή 2.748 αθλητών και 389 προπονητών από 64 χώρες

Φέτος, για πρώτη φορά, το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού φιλοξενεί από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου όλων των κατηγοριών, μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου και της Ελληνικής Φίλαθλης Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση αυτή! Έχοντας τελέσει υφυπουργός Αθλητισμού, γνωρίζω καλά την ιδιαίτερη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων διεθνών αθλητικών γεγονότων, που δεν περιορίζεται μόνο στην αθλητική απόδοση, αλλά προάγει και τη συνεργασία, τη φιλία και την πολιτιστική ανταλλαγή.

Παράλληλα, η φιλοξενία ενός τέτοιου πρωταθλήματος είναι η απόδειξη της ικανότητάς μας να διοργανώνουμε σημαντικούς αγώνες με διεθνή αναγνωρισιμότητα για το νησί μας. Αναμφίβολα, αυτός ο δρόμος μας οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις