Άγριο μαχαίρωμα στο Ηράκλειο - Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης
Άγριο μαχαίρωμα στο Ηράκλειο - Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης

Άγριο μαχαίρωμα στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης

Σχεδόν ένα μήνα μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Γάζι Ηρακλείου, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δεύτερου δράστη της υπόθεσης.

Ηράκλειο: Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε 5 άνδρες – Βγήκαν και μαχαίρια – Ένα άτομο στο νοσοκομείο!

Πρόκειται για έναν 31χρονο άνδρα από την Παλαιστίνη, ο οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 31χρονος φέρεται να είχε συμμετάσχει σε επίθεση κατά ενός 32χρονου Ηρακλειώτη το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος και ο 26χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος είχε συλληφθεί αμέσως μετά το περιστατικό, είχαν επιτεθεί στον 32χρονο, ο οποίος είχε ζητήσει από τους αλλοδαπούς να αδειάσουν το σπίτι που ενοικίαζαν.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος, συνοδευόμενος από δύο συγγενικά του πρόσωπα, επισκέφθηκε το σπίτι για να προχωρήσει στον καθαρισμό του, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους δύο Παλαιστίνιους. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι δράστες χρησιμοποίησαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματιστεί στα πλευρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις