Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην έκθεση SIAL
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην έκθεση SIAL

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην έκθεση SIAL

Σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «SIAL PARIS 2024» είχε το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενισχύοντας για άλλη μια φορά την εξωστρέφεια των μελών του και την προώθηση των Κρητικών προϊόντων  σε νέες αγορές.

Η επιχειρηματική αποστολή, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στη Γαλλική πρωτεύουσα με επικεφαλής τον  Β’ Αντιπρόεδρο κ. Μηνά Μελισσείδη,  φιλοξενήθηκε σε ειδικό χώρο, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, ο οποίος αξιοποιήθηκε ως σημείο επαγγελματικών συναντήσεων των επιχειρηματιών με δυνητικούς συνεργάτες, με την υποστήριξη της υπεύθυνης του Γραφείου Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου  κ. Λένας Στεφανουδάκη.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν δήλωσαν εγκαίρως συμμετοχή μετά από ανοικτή πρόσκληση που είχε απευθύνει τον περασμένο Μάιο το Επιμελητήριο Ηρακλείου και θα λάβουν επιχορήγηση για την κάλυψη  μέρους των εξόδων τους. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

 

  • MELISAGRO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • STELMAN TRADE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
  • ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ
  • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • GOLD GRELIA E.E
  • OLIVARTIA EPE

 

Ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης επισήμανε ότι «Στηρίζουμε στην πράξη τις επιχειρήσεις – μέλη μας και προσπαθούμε να ανοίγουμε δρόμους για την επιτυχή και αποτελεσματική εξωστρέφειά τους. Επιλέγουμε και προτείνουμε στα μέλη μας εκθέσεις με διεθνές κύρος γιατί πιστεύουμε ότι τα κρητικά προϊόντα αξίζουν μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία. Το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία 22 χρόνια στην «SIAL PARIS 2024», την κορυφαία αυτή διοργάνωση και παροτρύνουμε τους επιχειρηματίες να αξιοποιούν τέτοιες ευκαιρίες, με την αμέριστη συμπαράστασή μας»  

 

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «SIAL PARIS 2024 πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepint στο Παρίσι της Γαλλίας.  Διεξάγεται κάθε 2 χρόνια και θεωρείται το δεύτερο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ευρώπη στον κλάδο των Τροφίμων – Ποτών. Το 2022 υποδέχθηκε περισσότερους από 7.000 εκθέτες από 127 χώρες και περίπου 265.000 επισκέπτες από 200 χώρες.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Business - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις