Σοκ: Έκοψαν απροειδοποίητα το ρεύμα στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας!
Σοκ: Έκοψαν απροειδοποίητα το ρεύμα στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας!

Σοκ: Έκοψαν απροειδοποίητα το ρεύμα στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας!

Καταγγελίες για απροειδοποίητη διακοπή ρεύματος σε οικίσκους σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ανησυχία και απογοήτευση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΔΕΔΔΗΕ διέκοψε σήμερα, χωρίς προειδοποίηση, την ηλεκτροδότηση στους προσωρινούς οικίσκους, αφήνοντας πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ήδη χάσει τα σπίτια τους, χωρίς φως.

Η ξαφνική διακοπή ρεύματος, είτε έγινε σκόπιμα είτε λόγω σφάλματος, δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους, οι οποίοι αναγκάζονται είτε να μείνουν στο σκοτάδι είτε να φιλοξενηθούν για ακόμη μία φορά σε σπίτια συγγενών τους. Η κατάσταση αυτή έρχεται να προσθέσει ακόμη μία αίσθηση εγκατάλειψης, καθώς οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί από την πολιτεία τα τελευταία τρία χρόνια παραμένουν ανεκπλήρωτες.

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στον κ. Νίκο Τριαντόπουλο, ζητώντας απαντήσεις και άμεσες λύσεις, καθώς δηλώνουν ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Η ανακοίνωση από τους Σεισμόπληκτους Μινώα Πεδιάδας: «Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από συμπολίτες μας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ διέκοψε σήμερα ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ την παροχή ρεύματος σε οικίσκους στη σεισμόπληκτη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Είτε εσκεμμένα, είτε εκ παραδρομής σήμερα το βράδυ συμπολίτες μας που έχουν χάσει τα σπίτια τους θα μείνουν στο σκοτάδι ή θα φιλοξενηθούν για πολλοστή φορά σε σπίτια οικείων τους.

Θα μείνουν στο σκοτάδι όπως μένουν στο σκοτάδι των υποσχέσεων, της αναλγησίας και της ανικανότητας της κρατικής μηχανής τρία χρόνια τώρα.

Οι δικαιολογίες σας έχουν κουράσει.

Αξιότιμε κ. Τριαντόπουλε πόσο καιρό πρέπει να περιμένουν οι συμπολίτες μας για να υλοποιηθούν τα παχιά λόγια που έχετε εξαγγείλει κατά καιρούς;»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις