Παράτησε τον άνδρα της επειδή έγινε... εκατομμυριούχος!
Παράτησε τον άνδρα της επειδή έγινε... εκατομμυριούχος!

Παράτησε τον άνδρα της επειδή έγινε… εκατομμυριούχος!

Μία γυναίκα εξηγεί την απόφασή της να εγκαταλείψει τον άνδρα της, ο οποίος ύστερα από μία αγωγή που κέρδισε, απέκτησε εκατομμύρια δολάρια. Ο νέος τρόπος ζωής της με την πολυτέλεια και τις ανέσεις, δεν ήταν κάτι στο οποίο μπορούσε να προσαρμοστεί.

Όλοι ονειρευόμαστε να κερδίσουμε το λαχείο. Μία γυναίκα ωστόσο, απέδειξε ότι, το χρήμα, δεν είναι το παν.

Τι θα κάνατε αν αποκτούσατε ξαφνικά πολλά χρήματα;

Ασφαλώς, τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, όμως για πολλούς από εμάς, θα έκαναν τη ζωή ευκολότερη – θα αγοράζαμε το σπίτι των ονείρων μας, θα πληρώναμε με άνεση τους λογαριασμούς μας και δεν θα πηγαίναμε με άγχος για ψώνια.

Μία γυναίκα ανακάλυψε ότι, η απόκτηση χρημάτων δεν είναι πάντα κάτι καλό, καθώς, τα χρήματα που κέρδισε ο άνδρας της μετά από μια δικαστική διαμάχη, κατάστρεψαν τη σχέση τους.

Η γυναίκα, από την Αμερική, εξηγεί ότι ο άνδρας της, μετά από ένα δικαστήριο, αποζημιώθηκε με πολλά εκατομμύρια. Αν και η ζωή τους βελτιώθηκε και η αγοραστική τους δύναμη ενισχύθηκε, o άνδρας της έγινε ο πιο αυτάρεσκος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ.

“Σνομπάρει τους πάντες, τώρα που έχει λεφτά”

Σε ανάρτησή της στο Reddit, η 32 ετών γυναίκα, είπε: «Από την περσινή αποζημίωση και έπειτα, ο άνδρας μου έγινε ο πιο αυτάρεσκος, φαντασμένος, ξισπασμένος άνθρωπος που έχω δει ποτέ μου. Τον έχω βαρεθεί. Τους περιφρονεί όλους, φίλους και οικογένεια τώρα που έχει λεφτά».

«Το σπίτι, τα αυτοκίνητα και τα ρούχα μας, ήταν τα καλύτερα. Όσοι είχαν μικρό σπίτι, αυτοκίνητο με δόσεις, ή ρούχα από το εμπορικό, ήταν «θλιβεροί και κακομοίρηδες». Κρίνει πολύ έντονα τους άλλους, δεν έχει όρια. Είναι κακός και αγενείς με τους ανθρώπους».

Η γυναίκα εξηγεί ότι ο άνδρας της, μπορεί να της αγόρασε καινούργια ρούχα, κοσμήματα και αυτοκίνητο, όμως δεν της αρέσει τίποτα από όλα αυτά, αφού δεν είναι του στιλ της. Τα αγόρασε μόνο και μόνο επειδή είναι ακριβά. Επίσης, την πιέζει διαρκώς να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να μην τον κάνει να φαίνεται κακός που τη βάζει να δουλεύει. Επειδή εξακολουθεί να εργάζεται, όπως λέει, φαίνεται ότι είναι ακόμη φτωχοί.

“Δεν θέλω οικογένεια και παιδιά μαζί του”

Η γυναίκα πληροφορεί ότι: «Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Η συμπεριφορά του δεν βελτιώθηκε και εγώ εξακολουθώ να είμαι δυστυχισμένη. Δεν είναι αυτός ο άνδρας που παντρεύτηκα. Δεν θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά μαζί του. Φοβάμαι ότι, αν φύγω, θα πουν ότι θέλω του «φάω» τα λεφτά. Παντρευτήκαμε νέοι και άφραγκοι. Δεν κάναμε προγαμιαίο συμβόλαιο επειδή δεν είχαμε τίποτα να μοιράσουμε ή να χάσουμε».

Οι σχολιαστές της ανάρτησης έδωσαν στη γυναίκα το θάρρος να τον αφήσει, παρατηρώντας ότι, η αγοραστική του συμπεριφορά είναι πράγματι ανεξέλεγκτη και, αν μείνει μαζί του, διατρέχει τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει ξανά οικονομικές δυσκολίες.

Ένας αναγνώστης είπε: «Τα έξοδά του βγήκαν εκτός ελέγχου. Δεν θα αργήσει να ξαναμείνει ταπί. Φύγε τώρα, προτού ένα παιδί σε αναγκάσει να μείνεις».

Κάποιος άλλος, πρόσθεσε: «Η προσωπικότητα του άνδρα σου άλλαξε δραστικά. Η συμπεριφορά του είναι κακοποιητική – σου αξίζει να είναι ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις