Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην Κρήτη.

Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στο χωριό Βαλή του Δ. Γόρτυνας στην περιοχή της γεώτρησης Λιλίτσι και της γεώτρησης Πολιτάκη.

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο δρόμο από το χωριό Φανερωμένη προς Μοίρες στις περιοχές των αντλιοστασίων Μανασάκη και Κουνδουράκη.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στο δρόμο από Φόδελε προς Μάραθο, στις περιοχές του Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα, της μάντρας με τα σιλό πριν την Ι.Μ. του Αγ. Παντελεήμονα και στις περιοχές των αντλιοστασίων Μουλακάκη και Μαράθου.

Από 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στο χωριό Λούρες του Δ. Γόρτυνας στην περιοχή της γεώτρησης Κουμιανάκη.

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Τυμπάκι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή του φούρνου Γρινιαράκη.

Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στο ελαιουργείο Εύοσμος, στην Επισκοπή Ρεθύμνου και στην ευρύτερη περιοχή.

Λασίθι

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Ιεράπετρας, στις περιοχές Μακρυλιά, Μεσελέροι, Καφάλα Μακρυλιάς, Κρεμαστά, Κούπα.

 Χανιά

Από 1:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Κισσάμου, στο τμήμα Μετόχι Δραπανιά, βόρεια εθνικής οδού (ξυλουργείο Τσιριωτάκη), Κάτω Κουρφαλώνας, Κάμπος, Καλεργιανών, βόρεια εθνικής οδού και τμήμα νότια εθνικής οδού).

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις