«Βόμβα» σε ενορία της Κρήτης: Μετάθεση-σοκ για ιερέα που κέρδισε τη νεολαία!
«Βόμβα» σε ενορία της Κρήτης: Μετάθεση-σοκ για ιερέα που κέρδισε τη νεολαία!

«Βόμβα» σε ενορία της Κρήτης: Μετάθεση-σοκ για ιερέα που κέρδισε τη νεολαία!

«Κεραμίδα» στην οικογένεια ιερέα, σε μεγάλη και δραστήρια ενορία των Χανίων, ο οποίος έλαβε… «διαταγή μετακίνησης» από τον ναό που ιερουργεί σε ενορία είκοσι χιλιόμετρα μακριά από την πόλη!!!

Ο συγκεκριμένος νεαρός σε ηλικία ιερέας θεωρείται από τους πλέον ενεργούς ιερωμένους στα Χανιά, με αρκετή νεολαία να συμμετέχει σε κάθε κάλεσμα δράσης της ενορίας του και τους πιστούς να έχουν «αγκαλιάσει» την προσπάθεια που καταβάλλει.

Μάλιστα, κλήθηκε σε μία διάδοχη κατάσταση στην ενορία του, που έπρεπε να την διαχειριστεί με ιδιαίτερο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα να συνεχίσει και το έργο του προκατόχου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PARAKRITIKA.GR, ίσως αυτή η πνευματική σχέση να αποτέλεσε και την θρυαλίδα για την… «μετάθεση» του ιερέα αρκετά μακριά από τα Χανιά.

Και οι πιστοί όμως στη συγκεκριμένη γειτονιά έχουν μείνει με την απορία της απομάκρυνσης του νεαρού ιερέα από την περιοχή τους.

Ποικίλα τα ερωτήματα βεβαίως…

Γιατί τη δεδομένη στιγμή αυτή η απομάκρυνση;

Έχει συμβεί κάτι και δεν το δημοσιοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου;

Ποιον ή ποιους «ενόχλησε» ο συγκεκριμένος ιερέας, ο οποίος, όχι μόνο δεν έχει δώσει δικαιώματα, αλλά αντιθέτως μένει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά την πλούσια δραστηριότητα της πρώην ενορίας του;

Είναι απόφαση του Μητροπολίτη ή απλά ο Σεβασμιότατος κ.κ. Δαμασκηνός έβαλε μόνο την υπογραφή του, ακούγοντας -πιθανώς- ότι του είπαν;

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις