Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Την Κυριακή η αναμέτρηση Ανδρουλάκη-Δούκα - Τα μηνύματα που στέλνουν
Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Την Κυριακή η αναμέτρηση Ανδρουλάκη-Δούκα - Τα μηνύματα που στέλνουν

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Την Κυριακή η αναμέτρηση Ανδρουλάκη-Δούκα – Τα μηνύματα που στέλνουν

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ-KINAΛ. Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία.

Οι δύο υποψήφιοι υπογραμμίζουν την ανάγκη ενότητας, και εκπέμπουν μήνυμα συνεργασίας την επόμενη μέρα για το καλό του κόμματος. Υπογραμμίζουν ότι θα αξιοποιήσουν όλα τα στελέχη την επόμενη μέρα ώστε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με νέα δυναμική να μπει σε τροχιά εξουσίας

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ερωτηθείς αρχικά για το «τι θα γίνει τη Δευτέρα στο ΠΑΣΟΚ» απάντησε πως, όπως και το 2021, όταν εκλέχθηκε, «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι». Για την πορεία του κόμματος επί προεδρίας του είπε ότι, «υπήρξε σχέδιο που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ από τον δικομματισμό του 2021. Δεν έχει πίεση για το πού θα πάει. Ανακάμπτει και είναι αυτόνομος πόλος στο πολιτικό σύστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε περιδίνηση και η ΝΔ σε κάμψη».

Αναφορικά με τους συνυποψηφίους του για την προεδρία, απάντησε θετικά στο αν θα αξιοποιηθούν την επόμενη ημέρα και πως «θα είναι στην ομάδα κρούσης. Θα είναι οι άνθρωποι που θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα. Αλλά όχι μόνο αυτοί που ήταν υποψήφιοι».

«Οι στόχοι είναι άλλοι από ό,τι το 2021. Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγαλύτερες, δεν μας λέει με ποιον πάτε, αλλά πότε θα κυβερνήσετε», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε και ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας.

Για την διαφορά με τον Νίκο Ανδρουλακη και το αν μπορεί να καλυφθεί, ο δήμαρχος Αθηναίων εκδήλωσε την πίστη του στη νίκη. «Πιστεύω πως η διαφορά μπορεί να ανατραπεί. Είναι ισχυρό το μήνυμα της αλλαγής που δώσαμε την πρώτη εβδομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να καταφέρουμε την αλλάγη. Θέλω να έρθουν και να ψηφίσουν και οι 300 χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν την πρώτη εβδομάδα».

Για το ακυρωθέν ντιμπέιτ δήλωσε πως «το ήθελα πολύ. Ήταν μια δημόσια δέσμευση και τις δεσμεύσεις αυτές πρέπει να τις τηρούμε. Χρειαζόταν για να κρατηθεί υψήλα το ενδιαφέρον του κόσμου. Για να ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανάγκες του. Έπρεπε να τεκμηριώσουμε τον λόγο που δεν κατάφερε να γίνει το ντιμπέιτ και να ξεκαθαρίσουμε το δίλημμα της ψήφου».

Ερωτηθείς για τον λόγο που πρέπει να τον ψηφίσει ο κόσμος και τι αλλαγές πρόκειται να φέρει αν εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως «σκοπεύω σε ένα ανοιχτό μοντέλο διακυβέρνησης, ένα συλλογικό μοντέλο. Θέλω να συμμετέχουν και να συναποφασίζουν όλοι μαζί. Να δείξουμε μία ενωτική γραμμή. Θα έχουμε καθαρές θέσεις και απόψεις αν εκλεγώ».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα