Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην Κρήτη. 

Ηράκλειο

Από 7:30 π.μ. έως 8:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό, στο Καρνάγιο και στην περιοχή πάνω από το καρνάγιο, επίσης στην περιοχή του του Δημοτικού σχολείου στην οδό Μαυσώλου. Στη Λ. Ικάρου από την οδό Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο, μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ. Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ. σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λάντ. Στον Πόρο στην περιοχή του ΣΙΝΕ Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ. Γεωργίου και του ορφανοτροφείου Επίσης στις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών .

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο χωριό Κυπαρίσσι του Δ. Ηρακλείου, στην περιοχή του ελαιουργείου Σωμαράκη.

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στο χωριό Μεγάλη Βρύση του Δ.Γόρτυνας στην περιοχή του ελαιουργείου Μπαντουβά και στην περιοχή του εργοταξίου Δεσδενάκη.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στο χωριό Αγ. Θωμάς, στις περιοχές του Ι. Ν. Παναγίας Καρδίωτισσας, των τουριστικών καταλυμάτων Στρατάκη, του ποιμνιοστασίου Πετρογιαννάκη και της κεραίας κιν. τηλεφωνίας WIND.

Από 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο Τάλως στην περιοχή των σχολικών συγκροτημάτων στη συμβολή των οδών Μάχης Κρήτης και Υακίνθου.

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στους οικισμούς Παλιά και Νέα Αρδάκτια και στην περιοχή των αντλιοστασίων Φραγκιουδάκη και Αγ. Θωμά.

Χανιά

Από 8:30 π.μ. έως 2:30 στον Δήμο Γεωργιουπόλεως, στη Φυλακή.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές Επισκοπή, Κάμπος, Αργυρούπολη, Μυριοκέφαλα, Αρολίθι, Βιλανδρέδο, Βελονάδο, Αλώνες, Ρουμπάδο, Μαρουλού, Ασή Γωνιά, Καλλικράτης, Καρωτή, Κουφή, Αρχοντική και οι ευρύτερες περιοχές αυτών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις