Άγνωστοι βανδάλισαν γεωτρύπανο στον Δήμο Βιάννου - «Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!» (pics)
Άγνωστοι βανδάλισαν γεωτρύπανο στον Δήμο Βιάννου - «Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!» (pics)

Άγνωστοι βανδάλισαν γεωτρύπανο στον Δήμο Βιάννου – «Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!» (pics)

Ένα σοβαρό περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Δήμο Βιάννου, όπου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε γεωτρύπανο που εκτελούσε ερευνητικές γεωτρήσεις για λογαριασμό του Δήμου.

Η επιχείρηση αυτή είχε λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και είχε υπογραφεί σχετική σύμβαση έργου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος καταδίκασε την ενέργεια αυτή, χαρακτηρίζοντάς την «βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο». Αναφέρθηκε στην προκλητική συμπεριφορά των δραστών, οι οποίοι επιχείρησαν να σταματήσουν την ανόρυξη της γεώτρησης, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην υδροδότηση της περιοχής.

Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και η υπόθεση έχει ανατεθεί στο Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, το οποίο θα αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Ο δήμαρχος επανέλαβε τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει απρόσκοπτα στον προγραμματισμό ενίσχυσης των υδρευτικών και αρδευτικών υποδομών του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι «το νερό είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και αυτό θα υπερασπιστούμε».

⚫️Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!
⚫️Άγνωστοι βανδάλισαν χθες βράδυ μηχάνημα γεωτρύπανο που …

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Μπαριτάκης στις Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις