Συνάντηση Γεωργιάδη - Κεφαλογιάννη για τα προβλήματα της υγείας στο Ηράκλειο
Συνάντηση Γεωργιάδη - Κεφαλογιάννη για τα προβλήματα της υγείας στο Ηράκλειο

Συνάντηση Γεωργιάδη – Κεφαλογιάννη για τα προβλήματα της υγείας στο Ηράκλειο

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη στο γραφείο του είχε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, κατά την οποία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα θέματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγείας στην Π.Ε. Ηρακλείου Κρήτης.

Ανάμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και η υπαγωγή των ιατρείων της Άνω Βιάννου, των Μοιρών και του Χάρακα στην Κοινή Υπουργική Απόφαση Γ4α/οικ.46490/2024 (ΦΕΚ 5075/Β/5-9-2024), σε συνέχεια και κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του Βουλευτή.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ανακοίνωσε στον Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη την απόφασή του να συμπεριλάβει το Κέντρο Υγείας Άνω Βιάννου στη ζώνη Α οικονομικού κινήτρου προσέλκυσης και παραμονής ιατρών κλάδου ΕΣΥ και δεσμεύτηκε να εξετάσει την πρόταση του Βουλευτή να ενταχθούν σε ανάλογο καθεστώς και τα ιατρεία των Μοιρών και του Χάρακα.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης δεν παρέλειψε να θέσει στον Υπουργό Υγείας το ζήτημα της εξασφάλισης της ομαλής λειτουργίας  της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας Ηρακλείου και μετά το πέρας της παράτασης των συμβάσεων των εργαζομένων, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να επιβεβαιώνει στο Βουλευτή ότι θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου η κινητή μονάδα να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα