Το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες: Την Κυριακή ο Α’ γύρος των εκλογών για αρχηγό του κόμματος
Το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες: Την Κυριακή ο Α’ γύρος των εκλογών για αρχηγό του κόμματος

Το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες: Την Κυριακή ο Α’ γύρος των εκλογών για αρχηγό του κόμματος

Στο ΠΑΣΟΚ, τα βλέμματα στρέφονται στις αυριανές (06/10) εσωκομματικές εκλογές, οι οποίες θα καθορίσουν ποιοι θα είναι οι δύο, εκ των έξι διεκδικητών, που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο της 13ης Οκτωβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής στις κάλπες, έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών με αντίτιμο 3 ευρώ.

Πέφτει η αυλαία για τον προεκλογικό μαραθώνιο στο ΠΑΣΟΚ με την κεντρική εκδήλωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην παλιά Βουλή, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και το διακύβευμα είναι να αποτελέσει την κυβερνητικά εναλλακτική απέναντι στη ΝΔ.

Οι υποψήφιοι απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στις κάλπες και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στους ψηφοφόρους.

«Θα πάμε στην επόμενη Κυριακή με την προοπτική να αλλάξουμε αρχηγό και να δώσουμε νέα προοπτική. Με σχέδιο, με σωστή επικοινωνία, με επανασύνδεση με την κοινωνία. Αυτοί οι πασόκοι που βγαίνουν σε όλους αυτούς τους θεσμούς που δεν τους παίρνουμε τηλέφωνο, θα έρθουν κοντά να βοηθήσουν;» ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναβρεί τα κινηματικά του Χαρακτηριστικά να μπορέσει να βρει την επαφή του με την κοινωνία. Βεβαίως χρειάζεται, όπως σας είπα, καθαρές θέσεις που θα απαντούν στα προβλήματα» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Με την κεντρική της ομιλία στην Αθήνα, η Άννα Διαμαντοπούλου κορύφωσε την προεκλογική της εκστρατεία. «Έχω ένα τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, για την κοινωνία, για το ΠΑΣΟΚ. Δεν ψηφίζουμε μόνο για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ζούμε και για την πρωθυπουργό την επόμενη μέρα και αυτή θα είναι σοσιαλδημοκράτισσα».

Για ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας μίλησε ο Χάρης Δούκας στο «ΕΡΤ TALKS». «Ο κ. Μητσοτάκης χάνει στην κοινωνία και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κερδίσει την κοινωνία και εκεί πρέπει να δοθεί η μάχη […] Να φτιάξουμε ένα νέο πολιτικό κέντρο που θα αποφασίζει και θα συνεδριάζει κάθε βδομάδα και όχι μόνο αυτό. Να φτιάξουμε μια νέα ομάδα ανθρώπων που θα έχουν στην πραγματικότητα τη δύναμη να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Έφτασε η ώρα της δικής σου απόφασης. Η συμμετοχή σου είναι δύναμη και έμπνευση. Είναι εντολή για ένα μεγάλο και νικηφόρο κίνημα, όπως ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ» τονίζει στο προεκλογικό του σποτ ο Μιχάλης Κατρίνης.

Οι κάλπες σε όλη τη χώρα ανοίγουν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα