Ένα πανέμορφο περίπτερο στην «καρδιά» του Ηρακλείου! (pics)
Ένα πανέμορφο περίπτερο στην «καρδιά» του Ηρακλείου! (pics)

Ένα πανέμορφο περίπτερο στην «καρδιά» του Ηρακλείου! (pics)

Στην καρδιά του Ηρακλείου, στην πλατεία Ελευθερίας, το εντυπωσιακό περίπτερο του Μαρίνου Τακιντζή τραβάει την προσοχή των περαστικών και των τουριστών.

Η μοναδική του αρχιτεκτονική, εμπνευσμένη από την πλούσια ιστορία της Κρήτης, έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για τους επισκέπτες που φωτογραφίζονται μπροστά του, διαδίδοντας έτσι την ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Η Νίκη Γκορανόβα, μια εξαιρετική καλλιτέχνης, έχει αναλάβει τη ζωγραφική του περιπτέρου, προσθέτοντας χρώμα και ζωή στον χώρο.

Οι δημιουργίες της, γεμάτες ζωντάνια και συμβολισμό, αντανακλούν την κουλτούρα και την παράδοση της Κρήτης, καθιστώντας το περίπτερο όχι μόνο ένα σημείο πώλησης, αλλά και ένα έργο τέχνης.

Ο Μαρίνος Τακιντζής, με τη καθημερινή του προσπάθεια, δεν επιδιώκει απλώς την επιτυχία του περιπτέρου του, αλλά και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης του Ηρακλείου.

Μέσα από τη συνεργασία του με τη Νίκη Γκορανόβα, επιθυμεί να προσφέρει στους πολίτες και τους επισκέπτες μια πιο όμορφη και φιλόξενη εμπειρία, αναδεικνύοντας την κρητική ταυτότητα με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες από την ομάδα VINTAGE-ΚΛΙΚ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΚΡΗΤΗ-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις