Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς κορυφώνεται σήμερα τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου φέρνοντας μια ευνοϊκή ενέργεια για συνδυασμό δράσης και πειθαρχίας. Κατάλληλη ημέρα για σταθεροποίηση σχεδίων!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη είναι αρκετά καλή για εσένα, Κριέ μου, αφού σήμερα κορυφώνονται ευεργετικές όψεις. Ξεκινώντας με το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου, γίνεται εμφανές πως μάχεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς και θεωρείς δικούς σου. Πολλές φορές η ‘μάχη’ είναι παρασκηνιακή. Αντίστοιχα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο, σήμερα Δευτέρα, σε εμπνέει να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και να μιλήσεις με τον κατάλληλο κόσμο που θα τα εκτιμήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι όψεις της ημέρας σε βοηθούν να εκφράσεις την αγάπη σου, εμπλουτίζοντας τον αισθηματικό σου κόσμο με αμοιβαία εκτίμηση. Ακόμη κι αν δεν έχεις δεσμό, μπορείς να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα, αφού δεν ανήκει στο πρόγραμμά σου το να ρισκάρεις, να ηγηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες. Ο στόχος σου είναι να σταθεροποιήσεις όσα έχεις καταφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα Ταύρε και τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη σε βοηθά να φροντίσεις περισσότερο τον τρόπο που επικοινωνείς, αποφεύγοντας τις περιττές εντάσεις και κτίζοντας νέες επαφές. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θέλουν να σε υποστηρίξουν και να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες μαζί σου. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή υποστηρίζει την προσπάθειά σου να αποκτήσεις μία πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Δεν υπάρχει χώρος για ταμπού, αφού κάθε συναίσθημα και κάθε ανάγκη έχει λόγο που υπάρχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σχετικά ευνοημένος. Αν έχεις δεσμό φροντίζετε μαζί τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας. Αν είσαι μόνος, η εξωστρέφειά σου γίνεται το κλειδί που ξεκλειδώνει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κοίταξε γύρω σου και μίλα με τον κόσμο αναφορικά με το επάγγελμα που ασκείς. Σήμερα μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις δεν αποκλείεται να βρεις νέους πελάτες ή να λάβεις προτάσεις νέων συμφωνιών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα ως η τελευταία ημέρα του μήνα, Δίδυμε, σε εμπνέει να μεριμνήσεις για κάθε τομέα της ζωής σου. Ξεκινώντας από το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, γίνεται ολοφάνερο ότι επιθυμείς να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Μαζί, κάνεις προσπάθειες να βελτιώσεις και την πίστη στις δυνατότητές σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σε βοηθά να έχεις όμορφες εξελίξεις και στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, οι διάλογοι αυξάνονται είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ακόμη κι εσύ που είσαι μόνος, πλέον μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εντοπίσεις έναν πιθανό θαυμαστή ή σύντροφο και να τον προσεγγίσεις ευκολότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά χρειάζεσαι λίγη παραπάνω πειθαρχία. Απαιτείται να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από κάποιες καταστάσεις στη δουλειά, καθώς κι από τυχόν κριτική που ακούς, κοιτώντας μόνο μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, αυτή η Δευτέρα και τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, έρχεται για να σε αγκαλιάσει με μια αίσθηση σταθερότητας και έμπνευσης, δίνοντάς σου τη δύναμη να κλείσεις τον μήνα με αρμονία και αποφασιστικότητα. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στα μακροπρόθεσμα όνειρά σου, δίνοντάς σου την υπομονή και τη στρατηγική σκέψη που χρειάζεσαι για να τα κάνεις πραγματικότητα. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο φωτίζει τον προσωπικό σου χώρο, φέρνοντας μια γλυκιά αίσθηση ζεστασιάς και σύνδεσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, οι σκέψεις και οι συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από το σπίτι και την ασφάλεια, γεμίζοντάς σε με ευγνωμοσύνη για τις βάσεις που έχεις χτίσει. Αναζητάς όμορφες στιγμές και επαφές με αξιόπιστους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες σου παίρνουν τώρα σταθερή μορφή, και έχεις τη στήριξη του σύμπαντος για να προχωρήσεις με σιγουριά. Ως προτεραιότητα έχεις θέσει τη διεύρυνση ενός υποστηρικτικού κοινωνικού κύκλου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή η Δευτέρα, τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, έρχεται για να σου προσφέρει έναν μαγικό συνδυασμό ενέργειας και σοφίας, ιδανικό για να κλείσεις τον μήνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε γεμίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα, βοηθώντας σε να μετατρέψεις τα βαθύτερα πάθη σου σε κάτι απτό και ουσιαστικό. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο σου χαρίζει λαμπερές στιγμές διαύγειας και επικοινωνίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να λάμψεις σε συζητήσεις και να επιτύχεις συνδέσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη, όπως πιο ποιοτικοί δεσμοί ή πιο ποιοτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να επιτύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου, συνδυάζοντας τη φλόγα του πάθους με την πειθαρχία και την οργάνωση. Οι ιδέες σου σήμερα λάμπουν σαν τον ήλιο, και η ευγλωττία σου μαγνητίζει τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η τελευταία ημέρα του μήνα έρχεται να σε γεμίσει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση, καθώς η Δευτέρα σου επιφυλάσσει δυναμικές εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε κινητοποιεί να εστιάσεις στις σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις της ζωής σου, ενώ παράλληλα σε προικίζει με την υπομονή και τη σοφία να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο φέρνει μια ευχάριστη αίσθηση σταθερότητας στα οικονομικά σου, ενώ φωτίζει τις σκέψεις σου με διαύγεια και λογική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, επένδυσε σε σχέσεις ή πρόσωπα που έχουν ουσία και μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να χτίσεις μια σταθερή βάση ή να αναζητήσεις μια σύνδεση που ανταποκρίνεται στις αξίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάνε κινήσεις που θα ενισχύσουν την οικονομική σου ασφάλεια, είτε αυτό σημαίνει μια έξυπνη επένδυση είτε μια καλή διαπραγμάτευση. Σήμερα, οι σκέψεις σου είναι φωτεινές και οι αποφάσεις σου γεμάτες σιγουριά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Δευτέρα έρχεται με την υπόσχεση μιας ημέρας γεμάτης ισορροπία και θετική ενέργεια, ιδανική ώστε να κλείσεις τον μήνα με χάρη και επιτυχία. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να θέσεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σου σχέδια με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στα αισθηματικά, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο σε τοποθετεί στο επίκεντρο της προσοχής. Η γοητεία σου σήμερα λάμπει περισσότερο από ποτέ, και έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με τρόπο που γοητεύει και μαγνητίζει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να βάλεις αλατοπίπερο στα ερωτικά σου. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, να ενισχύσεις τη σχέση σας ή να κάνεις μια νέα, σημαντική γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αυτοπεποίθησή σου και η ισχυρή σου παρουσία θα είναι τα κλειδιά για μια ημέρα γεμάτη επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές στα επαγγελματικά. Μην διστάσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, κάνοντας στρατηγικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Δευτέρα αυτή, τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, σε επικεντρώνει στις βαθύτερες πτυχές της ζωής σου και τον ψυχισμό σου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο είναι σε θέση να φωτίσει τα βάθη της ψυχής σου, αναδύοντας στην επιφάνεια το μικρό παιδί μέσα σου. Αντίστοιχα, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, να φιλοσοφήσεις και να φλερτάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, δώσε προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μοιράσου τα βαθύτερα συναισθήματα με τον σύντροφό σου ή αναζήτησε μια πιο ουσιαστική σύνδεση, ακούγοντας το ένστικτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά να εμβαθύνεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις, να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου κάνοντας προσεκτικές κινήσεις που θα σου φέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις και νέες γνώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Δευτέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, καθώς ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σου προσφέρει την απαραίτητη επιμονή για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με μεθοδικότητα και στρατηγική. Αυτή η ευνοϊκή όψη σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις με σταθερά βήματα προς την επέκταση των επαγγελματικών σου οριζόντων. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο φέρνει φως και ζωντάνια στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και η διάθεσή σου να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους είναι έντονη. Αν είσαι σε σχέση, κάνε με το ταίρι σου κάτι διασκεδαστικό και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είτε σχεδιάζεις να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό έργο, είτε να εξελίξεις μια ιδέα που έχεις καιρό στο μυαλό σου, σήμερα είναι η μέρα για να ξεκινήσεις. Οι αποφάσεις σου θα είναι καλά μελετημένες και θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, αυτή η Δευτέρα σε προσκαλεί να επικεντρωθείς στα πρακτικά ζητήματα της ζωής σου με αποφασιστικότητα και σαφήνεια. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο, δύο πλανήτες που ταιριάζουν απόλυτα με τη φύση σου, σου χαρίζει τη θέληση να αναλάβεις δράση και να οργανώσεις μεθοδικά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Μαζί, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στις σχέσεις σου με μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, μπορείς να φέρεις περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη σχέση σου ή τον τρόπο που προσεγγίζεις τυχόν νέα πρόσωπα, καθώς η ικανότητά σου να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνεις τα σωστά βήματα για την επίτευξη των επαγγελματικών και οικονομικών στόχων σου. Βάζεις τα πράγματα σε τάξη και κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να εξασφαλίσεις την επιτυχία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Δευτέρα, τελευταία του Σεπτεμβρίου, είναι γεμάτη δημιουργική ενέργεια και έμπνευση για εσένα. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στα ταλέντα και τις δεξιότητές σου, δίνοντάς σου τη δύναμη να αναδείξεις τη μοναδική σου προσωπικότητα μέσα από την εργασία και τα δημιουργικά σου εγχειρήματα. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο φέρνει φως στην προσωπική σου ζωή και σου χαρίζει τη δυνατότητα να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά παραμένεις ανοιχτός στην επικοινωνία και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή με άτομα που σε ενδιαφέρουν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και δημιουργικές. Μοιράσου όνειρα και στόχους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φτιάξε ένα πλάνο για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, αφού η στρατηγική σου σκέψη σε βοηθά να βάλεις σε εφαρμογή τα πιο φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σου. Δείξε στον κόσμο τι μπορείς να πετύχεις όταν συνδυάζεις τη φαντασία με την πειθαρχία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, έφτασε η Δευτέρα και σου προσφέρει την ευκαιρία να εμβαθύνεις στις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανάγκες, καθώς ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που θα ενισχύσουν τη σταθερότητά σου. Σήμερα επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τους πόρους σου και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις ένα ασφαλές μέλλον. Μαζί, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο σε κινητοποιεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τις φοβίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, εξετάζεις διακριτικά τις βαθύτερες ανάγκες της σχέσης σου επιδιώκοντας πιο ουσιαστικές συνδέσεις με ένα νέο πρόσωπο ή το ταίρι σου. Σήμερα, η λίμπιντό σου μοιάζει αυξημένη, οπότε εξισορροπείς το συναίσθημα με τις σωματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην φοβηθείς να τολμήσεις νέες ενάρξεις και να πάρεις τις σωστές πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Τα επαγγελματικά σου απαιτούν προσεκτική διαχείριση ώστε να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις