Κατερίνα Λέχου: «Είμαι 57 ετών δεν μπορώ να υποδυθώ την 35αρα»
Κατερίνα Λέχου: «Είμαι 57 ετών δεν μπορώ να υποδυθώ την 35αρα»

Κατερίνα Λέχου: «Είμαι 57 ετών δεν μπορώ να υποδυθώ την 35αρα»

H Kατερίνα Λέχου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vita και μεταξύ  άλλων μίλησε για την ηλικία της, για τον ηλικιακό ρατσισμό που η ίδια εντοπίζει, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στις πλαστικές επεμβάσεις που πολλά νεαρά κορίτσια επιχειρούν.

«Ρατσισμός υπάρχει σε όλους τους τομείς από κάποια άτομα, τα οποία όμως δεν με αφορούν. Εγώ είμαι 57 χρονών, γνωρίζω από μόνη μου ότι δεν μπορώ να υποδυθώ μια γυναίκα 35 χρονών. Σίγουρα οι ρόλοι μεγαλύτερων ανθρώπων είναι λιγότεροι, όλα είναι λιγότερα. Τα περισσότερα – ταινίες, διαφημίσεις, κλπ. – απευθύνονται σε νέους ανθρώπους. Επίσης, πάντα υπάρχει ένας ρατσισμός σε σύγκριση με το άλλο φύλο. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας είναι πιο αποδεκτός, μπορεί να έχει σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, ενώ για μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν ισχύει το ίδιο. Αυτό δεν έχει ισορροπήσει ακόμη. Γενικά οι άντρες μεγαλώνουν με πολύ λιγότερο άγχος. Οι άσπρες τρίχες στα μαλλιά τους δεν ενοχλούν όσο ενοχλούν πάνω σε μια γυναίκα, που τελικά καταλήγει να κάνει ακρότητες επειδή πιστεύει ότι έτσι θα αρέσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.
Το τρομερό όμως είναι ότι κάνουν ακρότητες και τα νέα κορίτσια. Βάζουν χείλη, ζυγωματικά, στήθος.

«Αυτός είναι ο φασισμός της εικόνας των μέσων κοινωνικών δικτύων. Η δερματολόγος μου μου λέει ότι 20 χρονών κοπέλες, μια χαρά κούκλες, της ζητούν να τους φουσκώσει τα χείλη και διάφορα τέτοια και εκείνη αρνείται. Ευτυχώς υπάρχουν και γιατροί που έχουν ήθος και αντιστέκονται», ανέφερε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις