Γκολ και πλούσιο θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (vid)
Γκολ και πλούσιο θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (vid)

Γκολ και πλούσιο θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (vid)

Η Μίλαν επικράτησε 3-0 της Λέτσε και έπιασε στην κορυφή του πρωταθλήματος την Τορίνο. Στην Γερμανία, η Ντόρτμουντ νίκησε με ανατροπή 4-2 την Μπόχουμ.

Ύστερα από το βαρύ 5-1 από τη Στουτγκάρδη, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες, αν και τα… χρειάστηκε απέναντι στην Μπόχουμ.

Η ομάδα του Πέτερ Ζάιντλερ μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε 2 γκολ με τον Μπέρο και τον Ντε Βιτ εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά λάθη της Μπορούσια.

Το σύνολο του Νούρι Σάχι έβγαλε αντίδραση και μείωσε πριν από το ημίχρονο με τον Γκιρασί. Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ ήταν Καταιγιστική. Ο Τσαν ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι στο 61, ο Γκιρασί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στο 81 ο Ενμέτσα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Την 3η της σερί νίκη στη Σέριε Α πανηγύρισε η Μίλαν που επιβλήθηκε στο Σαν Σίρο της Λέτσε. Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τους ροσονέρι για να τελειώσουν το ματς, με τον Μοράτα να κάνει το 1-0 στο 38.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λεάο τροφοδότησε τον Ερνάντες και εκείνος με δυνατό σουτ διπλασίασε το σκορ. Και στο 43 μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες του Έιμπραχαμ απέναντι από τον Φαλκόνε, ο Πούλισικ ήρθε για να τη σπρώξει στα δίχτυα για το 3-0. Το μόνο που χάλασε τη βραδιά ήταν η απευθείας κόκκινη του Μπαρτεσάγκι στο 80.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις