Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό ξυλοδαρμού διευθυντή σχολείου από μαθητή - Μαζί με τον ανήλικο συνελήφθη και ο κηδεμόνας του
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό ξυλοδαρμού διευθυντή σχολείου από μαθητή - Μαζί με τον ανήλικο συνελήφθη και ο κηδεμόνας του

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό ξυλοδαρμού διευθυντή σχολείου από μαθητή – Μαζί με τον ανήλικο συνελήφθη και ο κηδεμόνας του

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου, ο μαθητής, ο οποίος το πρωί χτύπησε τον διευθυντή του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου στα Δειλινά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

 

Ηράκλειο: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε στον Διευθυντή του σχολείου του και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Εμφανώς μετανιωμένος, ο μαθητής παραδέχθηκε ότι είχε στήσει καρτέρι στον Διευθυντή και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο Διευθυντής να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, και λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του ανηλίκου για παραμέληση εποπτείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθη, σήμερα (27.09.2024) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ένα (1) ανήλικο άτομο, κατηγορούμενο για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας του ανήλικου κατηγορουμένου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου τέκνου του.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, πρωινές ώρες σήμερα (27.09.2024) ο ανωτέρω ανήλικος προκάλεσε τον τραυματισμό του Διευθυντή της σχολικής μονάδας με την χρήση σωματικής βίας.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις