Σοκαριστική υπόθεση: 5χρονος έπεσε θύμα βιασμού από παιδιά στο νηπιαγωγείο
Σοκαριστική υπόθεση: 5χρονος έπεσε θύμα βιασμού από παιδιά στο νηπιαγωγείο

Σοκαριστική υπόθεση: 5χρονος έπεσε θύμα βιασμού από παιδιά στο νηπιαγωγείο

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε πατέρας ενός πεντάχρονου σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις αρχές ο γιος του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του εν ώρα διαλύματος μέσα στο χώρο του νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, ο 5χρονος ενώ ήταν μέσα στο νηπιαγωγείο, κατά την διάρκεια σχολικού διαλλείματος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δυο συμμαθητές του.

Η αποκάλυψη φέρεται να έγινε όταν το παιδάκι ήταν στο σπίτι του το απόγευμα της ίδιας μέρας και παραπονέθηκε στους γονείς του ότι είχε μία αδιαθεσία και δεν ένιωθε καλά.

Εξαιτίας λοιπόν της έντονης αδιαθεσίας μεταφέρθηκε στο Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου, όπου από την εξέταση των εφημερευόντων ιατρών και εν συνεχεία του ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε υποστεί πράγματι σεξουαλική κακοποίηση.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εκτός από ιατροδικαστική εξέταση, παραγγέλθηκε και εξέταση του από παιδοψυχίατρο.

Συνελήφθησαν οι δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου για έκθεση, αλλά και οι τέσσερις γονείς των δύο ανήλικων δραστών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Για το συμβάν ενεργεί την προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις