Κρήτη: Είχε εξαφανιστεί μέρες, τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του
Κρήτη: Είχε εξαφανιστεί μέρες, τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Κρήτη: Είχε εξαφανιστεί μέρες, τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Για νεκροψία – νεκροτομή μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο η σορός του 68χρονου ο οποίος εντοπίστηκε χθες από περιοίκους νεκρός, πεσμένος στο πάτωμα του σπιτιού του, σε γειτονιά της Νεάπολης.

Ο άνδρας ζούσε μοναχικά μαζί με τα τέσσερα σκυλιά του τα οποία τον συνόδευαν παντού. Οι γείτονές του δεν τον είχαν δει για μερικές ημέρες και τον αναζήτησαν. Επειδή ορισμένα από τα σκυλιά ήταν έντονα ανήσυχα από την εξέλιξη και είχαν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά για όποιον πλησίαζε και επιχειρούσε να μπει στο σπίτι, προφανώς θέλοντας να προστατέψουν το αφεντικό τους, κλήθηκε ο Δήμος Αγίου Νικολάου που είναι αρμόδιος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Πολυχρονάκη, η οποία διαχειρίστηκε το περιστατικό την Πέμπτη το βράδυ, εκλήθη ο συμβεβλημένος με το Δήμο κτηνίατρος ο οποίος χειρίστηκε τα ζώα κατάλληλα και ειδικά το ένα που ήταν πιο επιθετικό. Στη συνέχεια μπόρεσαν να εισέλθουν στην οικία του θανόντος οι άνδρες της Σήμανσης για να συλλέξουν στοιχεία. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νεαπόλεως και από κει διακομίστηκε στο Ηράκλειο για τα προβλεπόμενα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό χώρο και σήμερα θα μεταφερθούν στον κτηνιατρείο για έλεγχο, στείρωση, εμβολιασμό και τσιπάρισμα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις