Μετά το ντιμπέιτ οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ έρχονται στην Κρήτη!
Μετά το ντιμπέιτ οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ έρχονται στην Κρήτη!

Μετά το ντιμπέιτ οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ έρχονται στην Κρήτη!

Απόψε, στις 9 το βράδυ, πραγματοποιείται η τηλεμαχία των υποψήφιων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ στη δημόσια τηλεόραση, ένα γεγονός που αναμένεται να αποτελέσει κομβικό σταθμό για τις εσωκομματικές εκλογές.

Όλοι ελπίζουν ότι αυτή η διαδικασία θα συμβάλει στο να ανοίξει η συζήτηση σχετικά με το πώς θα διεξάγονται τα ντιμπέιτ και στις εθνικές εκλογές.

Μετά την τηλεμαχία, οι πέντε από τους έξι υποψήφιους αρχηγούς στρέφουν την προσοχή τους στην Κρήτη, την παραδοσιακή "πασοκομάνα" του κινήματος, η οποία ίσως αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας για την εκλογή του νέου προεδρεύοντος στο ΠΑΣΟΚ.

Από αύριο, Τετάρτη, ο Παύλος Γερουλάνος θα επισκεφθεί την Κρήτη, ξεκινώντας από τα Χανιά, όπου θα μιλήσει στο κοινό. Την ίδια ημέρα θα περιοδεύσει και στο Ρέθυμνο, ενώ την Πέμπτη θα βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο, κλείνοντας την επίσκεψή του την Παρασκευή το απόγευμα στο Πολύκεντρο του δήμου Ηρακλείου, όπου και θα απευθύνει ομιλία.

Αύριο, Τετάρτη, η Άννα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 7:30 το βράδυ στο Ατλαντίς, ενώ την Πέμπτη ο υποψήφιος πρόεδρος Χάρης Δούκας θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Γκάλαξι στις 8 το βράδυ. Ο Μιχάλης Κατρίνης, για τρίτη φορά, επιλέγει την Κρήτη, μιλώντας αύριο το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Αγίου Νικολάου.

Από την Κυριακή, οι δραστηριότητες μεταφέρονται στο γήπεδο του Νίκου Ανδρουλάκη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επισκέπτεται Χανιά και Ρέθυμνο στις 29 του μήνα. Η περιοδεία στην Κρήτη θα κλείσει τη Δευτέρα 30 του μήνα με την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην πλατεία Αγίου Τίτου, ολοκληρώνοντας έτσι μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις