Διαρρήκτης έπεσε από στύλο της ΔΕΗ και τραυματίστηκε!
Διαρρήκτης έπεσε από στύλο της ΔΕΗ και τραυματίστηκε!

Διαρρήκτης έπεσε από στύλο της ΔΕΗ και τραυματίστηκε!

Με αναζητήσεις σε νοσοκομεία και κλινικές προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν έναν από τους τρεις δράστες της θρασύτατης διάρρηξης που έγινε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Ζαχάρω Ηλείας, καθώς τραυματίστηκε ενώ διέφευγε από έναν… στύλο της ΔΕΗ!

Ο ηλικιωμένος στάθηκε τυχερός, γιατί όταν έφυγε από το σπίτι είχε πάρει μαζί του ένα μεγάλο ποσό για να πληρώσει μια υποχρέωσή του και είχε κρύψει σε κάποιο σημείο 1.300 ευρώ. Οι τρεις διαρρήκτες που γκρέμισαν ανενόχλητοι την είσοδο και έκαναν άνω– κάτω το σπίτι, τα βρήκαν και τα άρπαξαν. Όμως, δεν μπόρεσαν να φύγουν από την κύρια είσοδο καθώς περνούσε κόσμος και κατέβηκαν από τον στύλο στην πίσω πλευρά.

Η κάμερα ενός διπλανού σπιτιού κατέγραψε την διαφυγή τους, κατά την διάρκεια της οποίας ο ένας έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Οι συνεργοί του, που επίσης καταγράφηκαν στο βίντεο και αναζητούνται, κουβάλησαν τον τραυματία σε ένα όχημα το οποίο είχαν παρκάρει πιο μακριά και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 

protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις