Θηριωδία: Τσιμέντωσαν γατάκι
Θηριωδία: Τσιμέντωσαν γατάκι

Θηριωδία: Τσιμέντωσαν γατάκι

Μια πρωτοφανής κτηνωδία έλαβε χώρα στη Πάτρα όταν κάτοικοι επί της οδού Πανεπιστημίου αντίκρισαν ένα γατάκι να έχει χτιστεί κυριολεκτικά στο τσιμέντο.

Σύμφωνα με το gnomip, το νιαούρισμά του κινητοποίησε χθες (22/09) το πρωί τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μάταια έψαχναν να το βρουν για να το βοηθήσουν. Πίστευαν πως κάπου είχε εγκλωβιστεί και δεν μπορούσε να βγει, αλλά ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα το έβρισκαν… τσιμεντωμένο κάτω από το πεζοδρόμιο.

Έψαξαν σε ένα ερειπωμένο κτήριο, μάταια όμως, γιατί άκουσαν το «κλάμα», αλλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν πουθενά το ζωάκι. Τελικά, κάλεσαν την Πυροσβεστική, και μετά από προσπάθειες με το γατάκι να τους «καθοδηγεί» έσκαψαν το σκαλί που είχε καλυφθεί με τσιμέντο την Παρασκευή -καθώς είναι σε εξέλιξη έργα στο σημείο- και το γατάκι σώθηκε.

Το κατατρομαγμένο ζωάκι (το οποίο πιθανότατα τρύπωσε κάτω από το σκαλοπάτι του σπιτιού που εφάπτετο με το πεζοδρόμιο κατά την ημέρα των εργασιών χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν) παρελήφθη από φοιτητές που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι το τύλιξαν με κουβέρτα γιατί έτρεμε, του έδωσαν τροφή και το κράτησαν στην αγκαλιά τους για ώρες, για να συνέλθει… Οι φωτογραφίες πιστοποιούν τα όσα μας ανέφεραν οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν για τη σωτηρία του ζώου, οι οποίοι θέλησαν όμως να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα