Θρίαμβος του ΑΟΤ στη πρεμιέρα, 1-4 τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο!
Θρίαμβος του ΑΟΤ στη πρεμιέρα, 1-4 τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο!

Θρίαμβος του ΑΟΤ στη πρεμιέρα, 1-4 τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο!

Με εκκωφαντική νίκη ξεκίνησε ο ΑΟΤ την πορεία του στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, επικρατώντας με 1-4 του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής, η ομάδα του Νίκου Σούτζη ήταν απόλυτα αποτελεσματική και καθάρισε το παιχνίδι, με δύο γκολ του Νικολακάκη να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 8' με τον Πέτρου, που εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κουρουθιανάκη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Ο ΠΟΑ πίεσε για την ισοφάριση, δημιουργώντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες, ωστόσο ο τερματοφύλακας Χρήστου απέκρουσε όλες τις προσπάθειες, κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Παρά την υπεροχή του ΠΟΑ, ο ΑΟΤ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 61' με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πέτρου. Ο ΠΟΑ απάντησε άμεσα με πέναλτι του Γιακουμάκη στο 65', μειώνοντας σε 1-2, με τον ΑΟΤ να συνεχίζει με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Κουρουθιανάκη στο 75'.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΑΟΤ άντεξε την πίεση και σφράγισε τη νίκη με δύο γκολ του Νικολακάκη στα τελευταία λεπτά. Το πρώτο του γκολ ήρθε στο 90', όταν με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 1-3, ενώ το δεύτερο στο 92' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΠΟΑ: Αμπατζής, Καρανδινός (61′ Αυγουστάκης), Ζέλιος, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Ικεότσα, Νύκταρης, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Βρεττός, Γιακουμάκης

ΑΟΤ: Χρήστου, Χότζα, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Πέτρου, Παπανδρέου, Καλογεράκης, Γρηγοράκης, Λούσι

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις