Κρήτη: Έχασε την ζωή του 22χρονος - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του!
Κρήτη: Έχασε την ζωή του 22χρονος - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του!

Κρήτη: Έχασε την ζωή του 22χρονος – Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του!

Τραγωδία έπληξε την περιοχή του Βάμμου Αποκορώνου στα Χανιά νωρίς σήμερα το πρωί, καθώς ένας 22χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7), προκαλώντας θλίψη και σοκ στην τοπική κοινότητα.

Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του οδηγού, δεν κατάφερε να διαφύγει από το φλεγόμενο όχημα, οδηγώντας σε έναν τραγικό θάνατο.

Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατασβήσουν τη φωτιά και να αποσύρουν το απανθρακωμένο αυτοκίνητο, όμως ήταν πλέον πολύ αργά για τον 22χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο τη στιγμή του ατυχήματος και δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες. Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία, προσπαθώντας να κατανοήσουν τι προκάλεσε την απώλεια ελέγχου του οχήματος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις