Κρήτη: Οδηγάς στην Εθνική οδό και συναντάς τον... χάρο μπροστά στα μάτια σου!
Κρήτη: Οδηγάς στην Εθνική οδό και συναντάς τον... χάρο μπροστά στα μάτια σου!

Κρήτη: Οδηγάς στην Εθνική οδό και συναντάς τον… χάρο μπροστά στα μάτια σου!

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό, που αναδεικνύει την επικίνδυνη οδική συμπεριφορά στους δρόμους της Κρήτης, καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων, Γιάννης Λιονάκης, έφερε στο φως μέσω κοινωνικών δικτύων, μια εικόνα που προβληματίζει έντονα. Το συμβάν έλαβε χώρα στην είσοδο των Χανίων από τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται ένας δρόμος όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με επικίνδυνη ταχύτητα και ενδέχεται να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες. Ο κ. Λιονάκης χρησιμοποίησε αυστηρά λόγια για να περιγράψει την κατάσταση, τονίζοντας την έλλειψη σεβασμού στους κανόνες οδικής ασφάλειας.

"ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!

Με κορναρίσματα, φώτα όλων, σταμάτησε και περάσαμε. Σε λίγο;

Ακολουθούσε κι ´ άλλος. Ενα 4χ4 που δεν καταλάβαινε τίποτε. Αγαθή τύχη θέλει να γλιτώνεις από τους ηλιθίους έγκληματίες.. Είσοδος Χανίων από εθνική οδό"

Η δημοσίευση αυτή έρχεται ως μια ακόμη προειδοποίηση για την ανάγκη τήρησης των κανόνων κυκλοφορίας και την αύξηση της αστυνόμευσης στον ΒΟΑΚ, έναν δρόμο που ήδη έχει κακή φήμη για τα συχνά τροχαία ατυχήματα.

Ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων υπό την καθοδήγηση του κ. Λιονάκη προσπαθεί συνεχώς να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις συνέπειες της επικίνδυνης οδήγησης. Η πρόσφατη ανάρτηση του υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεσες δράσεις και αυστηρότερα μέτρα προκειμένου να προστατευτούν οι ζωές των ανθρώπων που χρησιμοποιούν καθημερινά τον ΒΟΑΚ.

Η έκκληση αυτή δεν είναι μόνο για τους οδηγούς αλλά και για τις αρμόδιες αρχές, που καλούνται να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την ασφάλεια των δρόμων της Κρήτης. Η απαίτηση για βελτιωμένη υποδομή, ενισχυμένη αστυνόμευση και αυστηρή εφαρμογή των κανόνων κυκλοφορίας είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ.

Το συμβάν αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση της σημασίας της υπεύθυνης οδήγησης και της διαρκούς προσοχής στους δρόμους, ειδικά σε περιοχές με αυξημένη κίνηση όπως η είσοδος των Χανίων.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις