Μηχανικό πρόβλημα και ταλαιπωρία επιβατών σε πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς
Μηχανικό πρόβλημα και ταλαιπωρία επιβατών σε πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς

Μηχανικό πρόβλημα και ταλαιπωρία επιβατών σε πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς

Σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, το πλοίο "Κίσσαμος" της ΑΝΕΚ, στο δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς, βρέθηκε αντιμέτωπο με σοβαρό πρόβλημα κατά την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του neakriti.gr.

Παρά το γεγονός ότι το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι στις 06:15 το πρωί, οι επιβάτες παρέμειναν αποκλεισμένοι από την αποβίβαση με τα οχήματά τους λόγω μηχανικής βλάβης στη ράμπα του Garage 4. Αυτή η δυσλειτουργία κράτησε τους επιβάτες σε αναμονή μέχρι τις 08:00, προκαλώντας σοβαρή ταλαιπωρία.

Η αναγκαστική καθυστέρηση στην αποβίβαση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση μεταξύ των επιβατών, πολλοί από τους οποίους είχαν προγραμματίσει να πάνε κατευθείαν στη δουλειά τους ή να συνεχίσουν τα ταξίδια τους μετά την άφιξή τους στον Πειραιά.

Οι εργαζόμενοι του πλοίου βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίζουν τις αντιδράσεις και τα παράπονα των επιβατών, παρά το γεγονός ότι δεν φέρουν ευθύνη για τη βλάβη. Το περιστατικό αναδεικνύει την ανάγκη για καλύτερη συντήρηση και έλεγχο των πλοίων της ΑΝΕΚ, προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Οι επιβάτες δικαιολογημένα απαιτούν αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες, ειδικά όταν επηρεάζεται τόσο έντονα η καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις