Ηράκλειο: Στον ανακριτή σήμερα ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Κώστα Κουνάλη
Ηράκλειο: Στον ανακριτή σήμερα ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Κώστα Κουνάλη

Ηράκλειο: Στον ανακριτή σήμερα ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Κώστα Κουνάλη

Στον Ανακριτή Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο 39χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες μετά από έκδοση εντάλματος για την δολοφονία που συγκλόνισε το Ηράκλειο πριν από 17 χρόνια.

Δολοφονία Κώστα Κουνάλη: Μια άλυτη υπόθεση εδώ και 17 χρόνια, οι έρευνες, ο Αλβανός και ο 39χρονος που αρνείται τα πάντα…

Ο άνδρας, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και βρέθηκε στο μικροσκόπιο των αρχών, είχε καταγγελθεί από τη σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία. Η σύντροφός του ανέφερε ότι ο άνδρας την παρενοχλούσε τηλεφωνικά, προκαλώντας της φόβο και ανησυχία.

Αυτή η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε τις αρχές να διενεργήσουν περαιτέρω έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκε ένα άγνωστο δακτυλικό αποτύπωμα από τον τόπο του εγκλήματος. Η ταυτοποίηση αυτή έδωσε το καθοριστικό στοιχείο για τη σύνδεση του 39χρονου με τον φόνο του Κουνάλη, ο οποίος είχε παραμείνει ανεξιχνίαστος για χρόνια. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αρνείται αποφασιστικά κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και υποστηρίζει ότι δεν έχει επισκεφθεί ποτέ τον τόπο του συμβάντος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η δολοφονία του Κώστα Κουνάλη, που συνέβη στο Ηράκλειο και στη περιοχή του Καστελλίου στις 13 Νοεμβρίου του 2007, παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και 17 χρόνια, αποτελώντας ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα στην περιοχή, ωστόσο χθες οι αστυνομικές Αρχές, συνέλαβαν έναν 39χρονο, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος και η υπόθεση ανοίγει ξανά, με την αστυνομία να φέρεται πως την έχει εξιχνιάσει.

Ο Κουνάλης, ένας 63χρονος κτηνοτρόφος, βρέθηκε νεκρός στην αγροικία του στην Αγία Παρασκευή το βράδυ που είχε επιστρέψει από ένα καφενείο. Ο δολοφόνος τον αιφνιδίασε την ώρα που παρακολουθούσε τηλεόραση, κλείνοντας το διακόπτη του ρεύματος που βρισκόταν έξω από το σπίτι​.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Ο δράστης έδειξε έντονη μανία, χτυπώντας τον Κουνάλη στο κεφάλι με ένα καρεκλοπόδαρο, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ένα κομμάτι του ξύλου βρέθηκε στην σκηνή του εγκλήματος, ενώ το υπόλοιπο ο δράστης το πήρε μαζί του​.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις